Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Takde Idea .____.
Friday, February 1, 2013 with 0 comment


Assalamualaikum and Annyeong.


Lama aku tak famgirling dengan EXo. ;AAA; Rindunya.

Hyeeee. Hehehehe. Taktahu nak update apa. Hmmm. Aina dah update pagi tadi. Okeyy. Asyik LINE dengan Cikgu Irfan jehhh. Amboi. Hahahaha. Tapi kan........ yang gambar last tue kan memang absolutely sangat comel gila. Hahahaha. Siapa wehhh ? Ulzzang ke ? Boring sangat. Ingat nak buat poster semalam tapi aku malas sangat. Sangat malas. Ingatkan nak buat poster ROMCOM {romantic comedy} gitu. Dah cari dah gambar tapi gambar perempuan je lah. Kang Jiyoung {KARA}. Lelaki aku taktahu nak pilih siapa. Yang sesuai. Haihh. Susah bebenor.


Hajar nie, hang asyik private blog jaaaa. Takkan edit lagi kot. Hmmmm. Suraya dah update. Hahahaha. nad, belum update lagi. Hmmm. Last update berapa hari bulan entah. Lol. Aku nie, tetiba memanjang asyik update. Selalu aku lah manusia yang paling malas nak update bagai. Dah ada broadband, so kita kena manfaatkannya. Lol. -,-. Hahahaha. Homework tak buat lagi. Ayooo. Banyak pulak tue. Nasib baik Add math dah buat jawapan masa dekat sekolah hari tue. Tinggal nak tulis balik dekat buku :)



Aku teringin nak buat trailer wehh. Aku teringin nak belajar lukis anime bagai. Ehh, hari tue. Hahahaha. Time mesyuarat agong untuk sukan tue, ada seorang budak Form 1 nie, aku usha ahh dia. Dia time tue tengah melukis. Lukis Anime. Seriously, lawa kot. Lukisan dia sama macam Akak Syazana dengan sorang batch aku nie. Hehehe. Nama dia As Nurul Ainaa.  Sama kot. Then, Hajar dengan muka selamba mintak buku lukisan tue. Hahaha. Okey tue je nak cerita. Lol. \


Kejap lagi nak pi jogging. Entah jadi entah idak. Haihh. Memanjang kakak aku nie ajak pi jogging tapi tak pernahnya jadi. Banyak betul alasannya. Hahahaha. Tapi rasanya kali nie jadi kot. So, aku dah malas nak taip panjang-panjang. Nak pi bersiap. Adios everyone. :)


Merci.