Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Lepaking ._____.
Monday, January 28, 2013 with 0 comment


Assalamualaikum and Annyeong.


Hyeeeepppp. Just nak tunjuk header nie sesuai ke tak letak dekat blog. Lol. Macam takde motif je update blog. Ehhh, biar lah. Hahahaha. Warna macam tak berapa nak sesuai. Tema warna blog nie kaler cokelat hijau. Biasalah, aku kan suka guna apa orang dah buat. Tak baik membazir. -____-. Aku suka header sekarang nie, dia macam TER-sesuai lah pulak dengan tema blog. Lol. Hahahahaha. Nie header nya, macam peliksss sikit. =___= Yang gambar-gambar tue dah lawa. Lol. Puji diri sendiri. Hahahahaha


Siapa nak ? Eh, ada link blog pulak. Hehehehehe. Hmmmm. Ohh, haritue lepaskan rindu dekat Facebook. Lol. Dah lama kot tak update status. In my opinion, Facebook okey lahh just yang iklan-iklan bagai tue. Yang siap ada page, team lah, group lah, macam semak sikit. Sebab tue lah twitter kemas sikit. Twitter takde benda alah tue. Tapi...... kalau orang tweet, silap sikit, semua nak bash. Haihhh.


Tadi tengok blog Akak Atiqah Jaidin. Ehh, nama sama. Lol. -___-. Dia ada buat freebies header. Seriously, header yang Akak tue buat memang lawa tahap superb. Hehehehe. Header yang dia buat jadi inspirasi untuk buat header yang atas tue. Memang jealous. Haihh. Semua cantik. Bila lah nak merasai bagi freebies dekat orang lain. Bila nak tercapai, asyik malas je kojo nya.


Yeayhhh. Homework dah siap. Tinggal chemist je ada dua tiga soalan yang taktahu. Hahahaha. Tak tahu lah betul ke idak jawapan yang dibuat tue. Haihhh. Petang tadi kan........... kami berempat, Me, Aina, Hajar and Nadirah pergi makan-makan. Okey, ingatkan nak makan steamboat tapi kedainya tak bukak. Aku tak pernah makan steamboat. Sobs T^T. Notice tue cakap cuti pada hari ahad tapi hari nie kan hari isnin. Apa lahh. Haihhh. Then, terpaksa makan domino. Takpe dapat cuci mata free. Lol. Hahahahaha. Taknak ahh cerita dekat sini. Private. Lol -____-


Then, pergi PSM sebab Nad nak cari buku latihan Add Math tapi tak beli pun. Haihh. Hahahahaha. Lepastue pergi Rainbow, tak beli apa-apa jugak. Lol. Hahahaha. Lepastue, pergi Mr. DIY baru beli barang. Hahahahaha. Beli sticker je pun but comel kot. Haihhh. Taktahu nak pilih yang mana. And then, lepak lah dekat depan jalan raya tue. Lol. -____- Dekat mana-mana pun kitaorang boleh lepak. Hahahaha. Dekat dalam PSM pun boleh bak kata Nad. Hehehehe ^^


Lepas dah lepak tue, pergi photoshoot dengan Aina. Hehehehe. ;AAAA; Kelakar ahh gambar aku. Hahahahaha. Then, balik. The end..... -_____- Esok subject PJK belajar lah. Alahhhh, tak syok. Hmmmm. Nak PJ. Aku rasa tahun nie aku semangat nak PJ, kalau tahun-tahun lepas punyalah berat badan nie nak bersukan. Hahahahaha. Pun bolehh. Lol. =___=


P/S : Siapa nak suruh aku buat header ? XD Hahahahaha /If I'm not busy/ ^O^

Merci.