Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Boarding School T^T
Thursday, January 24, 2013 with 0 comment


Assalamualaikum and Annyeong.


Hyeeeeeeeee. Long time no see. Well, I'm a student right. So, I'm busy with homeworks. Itu ini. So tired lahhh. Busier than a business man okeyyy. Hahahahaha. So, how's my life ? Hmmmm. So many things happen to me. Since dah jadi Form 4 nie makin busy, homework makin bertambah. Makin malas dan makin banyak tidur. Ehhhh. Hahahahaha .___. Hari tue makan KFC Cikgu belanja. Eh, bukan. Panitia Sejarah yang belanja. Well, Sejarah dapat A. Woii, gila bongkak aku. Astaghfirullah. Sorry sorry. Hahahaha.


My header changed again. Lol. Hahahaha. Rasa macam serabut pun ada jugak. Hahaha. Lantaklah. Tapi aku suka. Blog pun dah tukar skin. Now, I'm using blogskin. Just edit sikit-sikit. Aku kalau pakai skin memang malas nak edit. Guna je apa yang tuan dia dah buat. Hehehe. Ehhh, bila 2PM nak comeback nie. Haishh. Lambatnya. Lol. Teaser dia pun aku tak tengok lagi. bajet ambik berat je. Hahahaha.


Merujuk kepada title di atas, yeeee saya tak pindah. Sila sedih sekarang. Hahahaha. Takpelahh. SBP tak dapat. Ingatkan nak buat rayuan but Abah tak bagi. Hmmmm. Berkat dengan restu Mak Abah lagi pentingkan. So, kita ikut sahaja apa yang ibu bapa kita nak. Alahhh, Lagipun bukan takboleh berjaya kalau dekat sekolah biasa kan. Yang pentingnya kita. Kita yang tentukan nak berjaya or tidak. Semua guru sama je kan. Hehehehe. Tugas mereka adalah mengajar. :)


About school. Hmmmm. Subject aliran science sangatlah berat bak kata orang. Memang pun aku rasa. Agak susah sikit nak bawak. Kena ingat itu kena ingat ini. Agak takut sikit bila teringat bila nak exam. Dapat ke aku jawab. Haishhh. Setakat nie belajar, okey okey lahhh. Add math. Aku suka add math. Tetiba je kan. Hahahaha. Entahlahh. Bukan pasal cikgu or what. Tapi entahlahh. Maybe terlebih excited nak belajar Add Math, agak senang sikit. Tapi first chapter je lahh. Yang chapter lain-lain tue belum lagi. Hahaha. Berlagak lebih aku nie. Hehehe. Actually, aku bukan pandai sangat kira-kira nie. Cepat lupa. Nak buat excersice malas. Hahahaha.


Semalam, my class ada lah buat cat kelas. So, about nie private sikit. Hahahaha. Kalau private baik takyah cerita dekat sini. Memang agak peribadi sikit. Just lupa kan je lahhh. Anggap nothing happen okey. :) Hmmmm. Ehhh, teacher ada suruh kitaorang buat project about poem yang ada dalam buku literature tue. Hahahaha. We choosed "He Had Such Quiet Eyes". Ingatkan nak share dekat sini. Tapi tak present lagi dekat depan teacher. So, tunggulahh. Hahahaha. Takdelah kebaboom sangat. Just biasa-biasa je. :)


Homework taksiap lagi. Hmmm. Aku malas betul nak buat. Hehehehe. Buat hari Sabtu jelah. Lagipun homework subject tue takda pun hari esok. Ngeh ngeh ngeh. Esok ada ceramah for Maulidur Rasul. Hopefully, ustaz yang beri ceramah tue funny lahh. And, hopefully dapatlah duduk depan baru fokus kan. Hahahaha. Esok ada Fizik. Cikgu Wawa (Lelaki sebenarnya) saja panggil macam tue, sebab nama dia Najwa ____. Hehehehe. Buat experimen esok. So, kena bawak practical book. And then, math. Hmmm. Mesti Cikgu Norzira bagi homework banyak sebab semalam cikgu nak bagi tapi kitaorang cakap takyah. Hahahaha.


P/S : Cantik tak blog aku ? Lol. -___- /Takde modal dah nak taip apa/

Merci.