Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Syukur Alhamdulillah :D
Saturday, December 22, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum. Annyeong.


Tak lawa. Baru nak belajar buat. >____<

Alhamdulillah. Syukur. Thank you Ya Allah. 
Hmmmm. K-pop tak menghalang seseorang itu untuk berjaya. Lol. Ramai tweet benda nie. Hahahahaha. Alhamdulillah aku dapat buat Mak Abah gembira. Dapat capai apa yang mereka nak. Pada hari Rabu yang lepas. Okey. Lama gila aku tak update. Lol. XD. Kami berlima berkumpul di bustop pada pukul 930 pagi. Nasib baik hari tue pakai baju sekolah. Hmmmm. Kalau tak kena balik rumah tukar baju. Aku taktahu nak cerita apa. Lol. Kbye XP. Hahahahaha


Semalam ada Mubank kan. Gila best. Aku rasa tue special punya untuk Christmas maybe. Hmmmm. Loving you. Hahahahaha. Zelo kelakar. Dah lah comel. Taktahan aku. *mental breakdown*. Chunji comel gila, Sungjae pun. Awwwww XD. Okey, aku tak kenal lagi sorang. Yang aku tahu dia group Boyfriend kan. Juniel dengan Niel duet nyanyi lagu Be Ma Girl. I think dorang in date kot. Entahlah. Dari pandangan mata dorang tue. Lol. Dari pandangan mata. Hahahahaha. B2ST. Dongwon in Redddd. Wuhooo ! Hensem sangat. ;AAAAA;. Dengan hidung mancung dia tue. Awwww ~ 




2AM. Dorang perform dua kali. Jinwoon aku. Gila hengsemm kot. Hohohoho. .___. Miss A perform. Okey, Min nak terjatuh. Gila terkejut aku. Nasib tak tersembam. Maybe dia excited sangat kot. Okey. SHINee, kakak aku cakap dari dulu lagi dance dorang sama je. Aku pun rasa macam tue. Macam takde perubahan dari segi koreografi dia. Hmmmm. In my opinion lah. =__=. And then, Teen Top. C.A.P sangat hensemmm that day. Hahahahaha. Ouhhh, melting ~ . FT Island buat persembahan lagu severly dengan I Wish. Omg. Aku suka sangat lagu I wish tue. ;AAAAA; Jap nak check CD ada tak lagu I Wish. Lol. Aku. Entah pape je.




To my Lovely Friends. Hajar, Aina, Suraya and Nadirah. Aku sayang korang. Congrats sebab dapat result yang cemerlang. Nanti hari Anugerah Cemerlang kita ambik hadiah sama-sama. Hehehehehe ^^. Aku tahu mesti Mak Ayah kauorang gembira. Tak sia-sia segala penat lelah kita study sama-sama. Buat study group walaupun aku main-main time belajar. Hahahaha. 


Actually, aku update hari nie pun sebab tukar header baru je. Lol. To me, tue dah lawa dah. Aku tahu aku angkat bakul sendiri. Kahkahkahkah XD. Tadi tengok blog Kak Nana. Okey, gila lawa lukisan dia. ;AAAA;  Kalau aku dah jadi apa ntah. Dia cakap tue bukan iguana tapi sesumpah. Aku pun rasa macam tue. Heheheh. Tapi tetap cantik. Cara dia gayakan pensel tue. Jealous. Hahahaha XD

P/S : Aku dah tukar header baru. Lol. ^^

Merci.