Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Segmen: I Adore My Bias by Amni dan Dalilah
Monday, December 17, 2012 with 2 comment



Nak join dipersilakan menekan banner ini :DD

Assalamualaikum. Annyeong

Today's the day that i'll be flyin' away. Stop girl, in the name of love XD Lol. HAHAHA. Lama en aku tak update. Lol. Macam lah pemes sangat. Ouh, hari nie birthday Jaejin KEN . Aku tahu pun daripada Aina. HAHAHA. Happy Birthday Jaejin. ^^ Kau comel sangat. Aku dapat tahu yang FT ISLAND nie tak buat plastic surgery dekat Weekly Idol. Hong Ki mula-mula nak buat tapi doktor cakap takde apa yang perlu diubah. FT ISLAND nie 100% PURE. *_* Sorry lah takde hadiah ye. ;__; Thanks Aina sebab tag aku dan lepas join segmen nie aku taktahu dah nak tag siapa. Jap, aku pikir. Lol.


Siapa yang nak melibatkan diri dalam Segmen: I Adore My Bias by Amni dan Dalilah bolehlah tekan banner yang lawa dekat atas tue. Segala arahan, step by step and soalan ada dalam tue okay. Bila baca soalan dia, aku taktahu nak jawab apa. Bias aku ramai sangat. Lol. Seriously susah nak pilih. Banyak yang aku suka. Straight to the point je lah. Jom kita tengok apa jawapan aku. HAHAHAHA. Mesti mengarut gila. Takpayah cakap lah kan. ^_^ Let's start !


1. Bila korang minat KPOP ?


Aku minat KPOP since Darjah 6. My sister yang bawak balik KPOP tue from her kolej daripada roomate dia. Sekian. Lol. HAHAHA.

2. Bias korang yang pertama korang minat siapa ?

Hmmm. Taecyeon. Actually, aku nak buat pengakuan nie. Aku rasa Ryeowook kot. Dalam MV Sorry Sorry muka pertama yang aku tengok dengan mata bercahaya-cahaya ialah Ryeowook. Lepas tue, aku dah tak minat. Taktahu lah kenapa. Maybe dari gaya dia kot. T^T

3. Korang ada berapa bias ?

Tak terkata banyaknya. Tengok mamat korea hensem sikit, mula lah nak jadikan bias. Sekarang nie taktahu lah kenapa aku banyak berikan perhatian dekat BAP dengan FT ISLAND. I don't know why. So, don't ask me. Lol. HAHAHA

4. Top 3 bias korang siapa ?

Hmmm. Susah nak pilih. Boleh bagi group tak ? Dalam setiap group mesti nak jadikan semua bias. Asal lah korang nie hensem sangat.

First : BAP
Second : FT ISLAND
Third : 2PM.

Sorry 2PM. TT__TT Korang lambat sangat comeback. Bila korang dah comeback nanti naik nombor satu okay. Lol. Macam chart pulak. Kekeke ^^

5. Kenapa korang minat dia ?

Susah soalan nie. In BAP, aku banyak focuskan dekat Yongguk. Hmmm, maybe suara dia. Cara dia senyum. Melting weyh. Okey, aku jealous gila kenapa aku tak kenal diorang awal-awal. Bila aku tengok MV crash yang buat dekat Sunway Lagoon tue aku mental breakdown. Kalau lah aku ada dekat situ. Sila bayang kan sekarang. HAHAHA

6. Macam mana boleh minat dia ?

Hmmm, jap aku flashback jap. Haaa ! Macam mana ye. Aku tak ingat lah. HAHAHA. Yongguk ada aura dia yang tersendiri. So, secara automatiknya aku tertarik dengan dia. Lol. Takboleh blah je cara explain aku. HAHAHA.

7. Gambar bias korang yang PALING korang suka ?

Gambar nie aku buat Lock screen wallpaper dekat phone. Kekekeke ^^ Comel kan. Lol XD


8. Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka ?

Suara Yongguk dalam semua lagu dia. HAHAHA. Suara dia mengancam kot. Lol. Unique. Aku selalu bayangkan yang aku ada suara macam tue. Suara besar. HAHAHA. Suara besar dengan ada husky-husky sikit. ^^v

9. Apa yang special pasal bias korang ?

Yongguk. Absolutely, suara dia lah. And then, bila aku tengok Ta Dah It's BAP tue, aku rasa kan dia macam tak sesuai je jadi leader. Himchan okey. HAHAHA. Tue bukan keistimewaan dia. Apa lah aku nie. Okey, dia rapat dengan ZELO. Zelo tue macam adik dia. So, dia boleh jadi abang yang baik dan Ayah yang baik dan tegas kepada anak aku nanti. Woii, berangan je lebih aku. Okey, dah diam. Nanti berpanjangan pulak. Lol. HAHAHA

10. Group KPOP mana yang paling korang minat sekarang ?

BAP and FT ISLAND. Aku asyik ulang tengok MV Crash dengan I Wish je. Tue sebab header aku tue ayat dia I Wish. Lol.

11. Music video KPOP yang paling korang minat apa ? Nyatakan sebab.

I think I Wish by FT ISLAND. Sebab aku suka sangat rentak music dia. Dan paling aku suka part Hong Ki nyanyi  ~ Love me Love me oh narul bwa jwo ~ . Dia sebut huruf V tak dengar sangat. HAHAHA. ^^

12. Korang pernah tak pergi showcase/konsert diorang ?

One word. Nope. #Sadlife #Sadgirl #SadKpoppers. Semuanya SAD. ;__;

13. Album KPOP yang korang ada sekarang ?

Album FT ISLAND. Tue pun sebab aku join contest. Kalau tak, takdenya aku nak merasa ada album bagai. HAHAHA.

14. Kalau korang diberi peluang untuk ke Korea..bias mana yang korang nak jumpa dulu ?

Kalau diberi. Sobs. T^T. Hmmm, nak jumpa siapa dulu ye. Haaa ! Aku nak pergi syarikat yang boleh mohon jadi manager dulu. Aku nak mintak jadi manager K-IDOL. Baru puas hari-hari dok tengok muka bias kita kan. Lol. Ntah pape jeh aku nie.

Last question : Andai kata 3 ultimate bias korang tu baca post nie..apa ucapan korang untuk dia ?

Kalau lah dorang baca post aku nie and dorang translatekan ke bahasa korea. Konpem dorang tak paham. HAHAHA. Okey. To my yeobo, please take care of yourself. Don't sick-sick. I'm always support your career. Hope that you're success in your career too. <--- Tak habis-habis aku dengan ayat nie. Lol. Continue. Please come to Malaysia and stay with me. I can make you happier than others. Lol. HAHAHA. Okay dah stop. Kang aku berjiwang lebih. *Padahal omputeh broken* Kekeke ^^

Tag : Mae | Suraya | Nad 

P/S : Harap anda faham apa yang cuba saya sampai kan. Aku tahu semua jawapan aku mengarut. Aku syok sendiri. Lol. HAHAHA. Okey, PMR lagi berapa hari ? 2 HARI ! Doa kan aku dapat yang terbaik ok. Kalau boleh doakan lah dapat 8A. Amin. :DD


Merci.