Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Keychain B.A.P TT___TT
Thursday, December 6, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum. Annyeong.


OTW nak kenal depa semua nie :DD Tapi kenapa MV semalam yang aku tengok aku terpikat dengan 
Ray ?! Wae ?! Kangjun pun D:

Gila lama aku tak update. Malas memanjang. Nak gerakkan tangan nie for me-nyping pun malas. Takde idea ahhh nak update. Nie aku update pun cerita yang dah berkurun lamanya. Haihh. Ehhh, don't mengeluh. I want to be a better muslimah. Insya-Allah. Aku nak berubah. Taknak dah cakap benda-II kesat bagai walaupun reality aku takdelah sangat cakap benda tue. Kalau nak cakap pun aku rasa teragak-agak. Takut sakitkan hati orang. Kalau aku me-nyping pun aku akan baca balik apa yang aku taip then baru publish and tweet. Solat pun aku taknak dah tinggal. Insya-Allah.


Result PMR is coming. Urghhh. Seriously bila difikirkan balik aku rasa sedih sangat. Hari terakhir PMR aku demam. KHB dengan subject apa ntah hari tue. Rasanya lah. Aku tak baca langsung KHB. Itu pun selak-II baca sikit-II. Malam tue aku tekad nak baca KHB tapi takboleh kepala aku rasa berat sangat. Takboleh nak masuk apa yang dibaca. But, Alhamdulillah aku boleh jawab. Yang aku selak-II tue lah yang masuk. Syukur Alhamdulillah. Sekarang nie tunggu je lah result keluar 19 Dec nie. Okey dahlah birthday mak aku. Ehhh, Aina ada tak K-Idol yang sama birthday dengan mak aku ? HEHEHE. Lari topik jap. Sambung. Aku takut tak dapat nak bagi apa yang mak aku nak. Mak aku cakap nak mintak cuti. Nak datang sekolah. Ouhhhh, janganlahhhh. Nanti apa yang diharapkan tak dapat. Nanti aku nangis kangg. TT__TT


Then lepas PMR pun aku demam jugak. Nie mesti kes minum cool blog dekat blok A tue kot. HAHAHA Okey nak salahkan cool blog pulak. Padahal antibodi aku yang tak kuat. Kalau demam je mesti ada tonser yang dekat tekak tue. Mak aku cakap boleh bisu nak kena bedah. Aku takut. Mak aku pernah cerita dulu aku kecik-II kalau terhantuk sikit terus pengsan plus kejung. See that memang dari dulu antibodi aku lemah. Tapi sekarang tak dah lah. Cuma aku ada perangai pelik sikit. HAHAHA. Kalau setahun sekali aku tak demam tak boleh. Tapi aku bersyukur jugak sebab Allah ingat aku sebab tue lah Dia uji aku. Di samping tue, dosa-II kecik yang aku buat terhapus. Alhamdulillah. :DD


LOLOLOLOL -_- Siapa yang buat nie ?

Nie nak cerita nie. Atas tue terlebih pulak. Title lain ceritanya lain. Mianhae. Beberapa hari yang lepas me and my both sisters went to the Berjaya Times Square. Nak beli kasut. Aku pi lah kat kedai Korea tue. Aku beli lah merchandise B.A.P, keychain. Nak bayar, kan kedai tue orang Cina yang jaga. Nak bayar tue anak dia dok sibuk dekat mak dia bawak makanan katanya dah taknak. Dia cakap dalam bahasa Cina lah so aku paham-pahamkan jelah. Aku kan keturunan orang Cina. LOL -,- Time nak bayar tetiba makanan tue jatuh. Dapeklah aku sebatang sayur dekat kaki. Aku tak tahu lah apa benda dalam makanan tue. Aku sepak-II kan aku bagi sayur tue jatuh. Geli ahhh.  Mee dia taktahu lah. Aku tengok pun takde selera. Dia macam su-on kot. Entahlah. Harap-II takde lah pork dalam tue. Aku diamkan je then bayar. Ingatkan nak bagi free ke apa sebab berlakunya insiden tue. Hmmm, haremmm. Nak untung je. Takpelah dah nasib aku. Nak buat gi mano ye dak.


And then, nak balik. Check-II poket. Wallet aku hilang. Risau aku dibuatnya. Taktahulah tercicir ke penyeluk saku yang hambekkk. Kalau penyeluk saku yamg hambekk padan muka dengan hang. Takde duit dah dalam tue. Nasib baik IC aku dekat my sister. So, selamatlah duit beratus-ratus nak buat balik IC kalau hilang. Tapi kalau tercicir memang pahhdaannn dengan muka aku. Keychain B.A.P aku dalam wallet tue kot.  Ahhhh memang aku asyik dok pikiaq je. Bukan murah woii aku beli mahal tue. Walaupun setakat keychain tapi bukan senang aku nak dapat. Pergi sana pun bukan selalu. Setahun sekali rasanya. #Sadlife. Memang that day nasib aku malang. Tapi yang untungnya dapat cuci-II mata. HAHAHAH. Nie sedih ke hapa ?!! Boleh lagi cerita dapat tengok mamat-II hensem. Astaghfirullahalazim. Atiqah oiii sedar diri sikit. Kau tue belajar lagi. STUDENT. Takpayah nak dok berangan. HEHEHE. :DDD


Kalau nak diikutkan hati, aku nak je beli balik tapi rasa macam membazir je. So, aku biarkan jelah. Okey, pasal GDA tue. Seriously, aku nak pergi sangat. Tapi bila tengok price dia hamekk kau mencekik darah betoii. RM 999. Mana lah aku cekau duit tue. Daripada aku beli tiket tue baik aku simpan beli makanan kah, beli handphone baru kah. Kenyang perut dapat guna berpanjangan. Kalau pergi sana sekali je kita dapat gunakan. And then, the end. HAHAHA. Tapi aku tetap berharap supaya ada orang nak bagi free ke tiket tue. Wait. Samsung takde buat contest ke nak menang tiket tue. Hmmmm. Cehhh, kalau aku dapat tiket tue pun macamlah mak kesayangan aku nie bagi.


C.A.P. Why are you so cute with your mata sepet ?

Rindu gila kawan-II aku nie. Suraya, Hajar, Aina and Nadirah. Bila lah nak jumpa. Rindu korang sangat-II. Rindu nak luangkan masa fangirling dekat sekolah. Okey, rindu nak buat novel pasal bola sepak. Aku ingat lagi time kita Form 1. Tak matang lagi time tue. Kan ada World Cup. So, kita buat novel pasal pemain bola. HAHAHA. Rindu nak usha-II senior-II. Rindu nak matchmaker kan orang tue dengan Suraya. Rindu nak tengok aku jatuh depan kaurang. Ooppss. Bila teringat balik kenangan dekat sekolah mesti tergelakk. Walaupun kita pernah gaduh tapi semua tue tak dapat memisahkan kita. Pehal pulak aku jiwang sangat nie haih. Stop it. RINDU KAUORANG SANGAT-SANGAT. Nanti jumpa masa ambik result k. Bak kata Nadirah, aku jadi princess kauorang jadi bodyguard aku. HAHAHA. Sebab aku selalu lambat. Ehh, tapi tak selalu k. HEHEHE :DD

P/S: Entry nie kes balas dendam nie. Panjang gila. Sorry kalau entry nie ada menyakitkan hati.

Merci.