Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Untuk Kamu.
Monday, November 26, 2012 with 1 comment


Assalamualaikum.

Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday to AINA, Happy Birthday to you ~~~. Aina, Selamat Hari Lahir yang ke-15. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Tidak lupa juga, aku doakan kau supaya mendapat Straight A's in PMR. InsyaAllah. Hmmm, Moga bertemu jodoh dengan lelaki yang kau impi-impikan. LOL. Hehehe.


Nah, present kau ! Sorry awal-II if buruk. Ada dua. First, ada gambar 2PM and FT-ISLAND sahaja. Second pulak, ada semua gambar yang kau minta. Yang second nie sepatutnya ada gif. Tapi bila nak upload, terlebih besar. So, tak dapeklah kau tengok gif yang aku buat. Hehehe. Tapi takde ayat birthday semua tue. Ada gambar je. Again, sorry if buruk. Bagi aku tue dah lawa dah tue. HAHAHA *angkat bakul sendiri*. Ampun. Yang second tue kau boleh gunam kalau kau nak gunalah hasil titik peluh aku nie. HOHOHO. Harap maaf lah. Aku buat terlebih besar pulak. HEHEHE. PS aku kan ddah gila sikit.



Yang nie tak perfect. Gambar Junho tak nampak. And then, gambar salah seorang member A-JAX tak nampak jugak. Sorry.

Aku buat benda nie sangat mencabar kesabaran. HAHAHA. Lain kali, nak buat for Hajar, Nadirah and Suraya. Sorry lah time birthday kauorang aku tak bagi apa-II. Time tue semua busy. Nanti aku buat untuk kauorang. InsyaAllah. Kalau tak busy. *Busy lah sangat* Ngeee :D

Thank You.