Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

♥ TVXQ ♥
Friday, November 16, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum.



Tetiba rajin pulak nak buat entry hari nie. HAHA. Actually, tadi aku baru fangirling dengan TVXQ. Tue yang  title entry cenggitu tue. Hari nie asal lah tetiba aku rindu dengan TVXQ. Not TVXQ sekarang but TVXQ yang dulu tue yang ada lima orang tapi dah berpecah. Sangat rindu okey. JYJ, ada Jaejoong, Xiah dengan Mickey. Lagu pun dah tukar. Lagu JYJ. Lagu Jepunggg.



LOL -,-. Video nie. Kelakar.

Hahahah. Vid tue kelakar. Part Jeajoong lah yang paling kelakar. Kesian dia sebab budak tue buat tak layan jer dia. Siann laki aku. Lol. Aku tengok diaorang gembira jerr. Tuptup dah berpecah. Ramai fans kot TVXQ nie. Vid nie dah lama. 2009. Aku fangirling dengan vid nie lah tadi dengan Mirotic sekali. Dalam file netbook nie semuanya vid lama-II. Aku malas nak download. HAHA.





Tadi aku buat karipap dengan mak. Tolong kejap jerr lepas tue online balik. Teruk en. Mak aku buat karipap laju jerr. Mak aku dah buat tiga aku baru buat satu. Lol. Tang kelip-II kat atas tue yang aku tak reti sangat. Okey aku buat cara tradisional. Hahahaha.


Semalam, tetiba nampak vid time choral speaking dekat sekolah rendah dulu. HAHA. Kelakar gila. Semuanya kecik-II. Then, terjumpa vid Umar, Nad Khalid dengan Azzam. Comel gila. Suara kecik jerr. Nyanyi lagu raya. Berlalu lah sudah Ramadhan, sebulan berpuasa ~ Lalalalala~~~. Mic satu jerr then main pas-II, Seriously, kelakar part tue. HAHA. Semalam cerita Cinta Halal. Seriously best sangat. Sweet jer Fahrin dengan Fathia berlakon. Aku dok gelak-II jer tengok cerita tue. Aku tak tahu kenapa. Nak kata lawak takde pun lawak. Lol =,=. Then, malam tue ada cerita Istiqamah. sabar jerr aku tengok cerita macam tue. Perempuan tue berlakon over kot. Nak jerit-II bagai. Tak faham dan tak nak faham.


P/S: Tak sabar nak tengok running man ep BIGBANG. Hahaha. Ambik dekat Aina. Ketinggalan zaman aku nie. Okey, dah diam. 

Thank You.