Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Nothing To Say -,-'
Friday, November 2, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum.


Dah lama tak dengar lagu Bruno Mars. BTW, dia pendek kan ? HEHEH. And then, dia keturunan orang kulit hitam kan ? -,-

Hari nie last day sekolah bermakna bermulanya cuti sekolah. Wehooo~ Tapi malangnya takde apa-II perancangan pun yang dibuat. So bored lah. Pergi sekolah masuk bilik Hujrah. Penyampaian hadiah persembahan penyampaian hadiah persembahan penyampaian hadiah last sekali persembahan. And then, the end.


We've won hamper for the quiz sejarah. But the way, persembahan diaorang so interesting. Mac ft. Nabil seriously kelakar Mac nyanyi. Terhibur hati aku. Walaupun tak sedap sangat. Sorry. Lol.  Then, Hanum ft. Asyikin pulak. Sedap suara diorang walaupun aku tak tahu lagu apa yang diorang nyanyi. Semua lagu aku layan asalkan best. After that, Aqilah ft siapa ntah aku taktahu. Tak tahu nama. Lol. Hahaha. Tapi lelaki lah. Sedap suara tapi ada getar-II sikit. HEHE. *Jadi Pengkritik*



Waktu rehat, open the hamper and share-II. And then, susun kerusi for the ceramah Science. Lepak-II jap. And then, masuk balik bilik Hujrah. Start. First Chapter boleh lagi bawak. Senang lah jugak. Boh nombor-II macam tue je. PEN. Proton, Electron, Neutron. Macam mana nak cari Nucleon. and others.  Lepas tue, macam susah ahh. Dan aku dah mula tak fokus. Main lukis-II, berbual-II. HAHA. Bila Penceramah datang round-II nak tengok latihan yang dibuat, mula kelam-kabut tengok kawan apa yang dah buat. HAHA. So KELAKOOO.


Lepas finish, I back home safely. Ehhh, no no no. Before that, Kami berempat pergi rumah Suraya lepak minum air berkarbonat yang dapat sekali dengan hamper tue. Tengok gambar waktu sekolah rendah dulu. Kelakar kot. Gelak-II kan orang. Jahat betul kitaorang. HAHA. Sorry. Tadi baru habis baca Diari Si Ratu Air Mata. Best. Tapi aku langkau-II. Malas nak baca. HAHA. Asyik nangis jerr kerja dia. Kalau tak nangis tak lengkap hidup dia.




P/S: School Holidays nie kerja aku duduk baca buku je lah dekat rumah. Nak online dah tak boleh. Kakak aku dah nak balik UITM. Dia bawak balik sekali netbook nie. Internet pun takde. So, alamatnya blog nie akan jarang berupdate lah. Hmmm.-__-


Assalamualaikum. Thank You. Arigato Gozaiemas. Kamsahamnida :)