Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Last Day.
Thursday, November 1, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum and Annyeong.

I'm absent today. Again. HAHA. Tapi teramatlah rugi sebab aktiviti hari nie Treasure Hunt. Haish. Tapi takpelah benda dah lepas. Past is past okey.




YESTERDAY, tak datang sekolah secara rasmi but still datang sekolah dengan berpakaian baju kelas, seluar tracksuit and tudung Arini. Kami berlima pergi pukul 8 pagi. Bagus bukan? HAHA. Sekolah tue kan dah macam sekolah bapak kitaorang sendiri. Masuk-II je sekolah buat muka tak malu pergi masuk bilik guru jumpa Cikgu Norafidah. Yesterday, was her last day in my school. We'll miss YOU ! Don't forget us and pray for us yaa Teacher. LOVE YOU ! .


Ouh lupa nak cakap tujuan pergi sekolah semalam. Pergi sekolah semalam sebab nak ambil markah KOKO. Buat kerja last minute. HEHE. And then, went to Teacher Noraini's desk to take a look her schedule. She in 4 AMANAH. Pergilah buat excercise sikit pagi-II naik tangga jalan beberapa tapak. Lepas tue dah siap. Pergi balik bilik guru nak tolong Teacher Nora. Buat macam bilik sendiri. Pasang youtube dekat handphone tengok K-POP tengok Khairul Fahmi berlakon. So kelakar. And we so enjoyed that day.




And then, we lepak dekat luar bilik guru yang ada meja McD. Tetiba Pengetua join sekali lepak dengan kami semua. Agak awkward sikit lah. Aku duduk betul-II sebelah Pengetua. Bersentuhan lagi. HAHA. Sembang-II. Masukkan markah KOKO. Nak balik. Unfortunately, terkantoilah pulak dengan Pengetua ponteng hari tue tapi nasib baik lah Teacher Nora dengan Ustazah Tasnim cover kan. We Love YOU ! Masuk bilik guru balik. Suraya time nie dah balik dah. Teacher Siti Firdaus mintak tolong potong-II kan card jemputan untuk jamuan guru-II. Agak banyak. Sangat letih. Then, we back home safely. Balik dalam pukul 1230 tengah hari tak silap. Baik datang terus. Tapi baguslah jugak kan dapat luangkan masa dengan guru. Pengetua lagi. Takde siapa yang dapat opportunity macam kitaorang. HAHA.


TOMORROW, penutup program selepas PMR. And ofcourse datang sebab nak ambil hadiah. We won for kuiz sejarah weyh. Bangga weyh, bangga. HAHAH. Dan lagi satu, esok tolong Teacher EJ jaga disiplin pelajar Form 4. Form 4 ? Boleh ker. Lantak pi lah. Esok ada ceramah sains. Yeee, saya suka SAINS. Esok Last day sekolah. Dan aku amatlah terseksa sebab nak menunggu result PMR keluar. Haihh.


Pada 26 haribulan 11 tahun 2012, ada seorang nie nama dia NUR AINA HUSNA BINTI ZIN. Birthday dia tau. HAPPY BIRTHDAY ! Terlebih awal pulak wish. Bila tiba birthday dia nanti aku wish lagi. Hahaha. Lol. Semoga Panjang Umur dan Dimurahkan Rezeki. Dan tidak dilupakan juga aku doakan kau supaya dapat straight A's dalam PMR. Amin.


P/S: Actually, I'm so lazy nak cari gambar. Gambar yang aku jumpa tue aku main letak je dekat entry nie. Muahahah :)

Assalamualaikum. Thank You. Arigato Gozaiemas. Kamsahamnida :3