Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Khamis Yang Indah :3
Thursday, November 22, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum.



Peace No Wars. Tadi ramai yang tweet pasal GAZA. Alhamdulillah, Israel dah menyerah kalah. Bersyukur pada-Mu Ya Allah. Tidaklah rakyat GAZA terseksa walaupun sementara. Diaorang ada buat perjanjian. Then, ada orang tweet Khadijah Sihaeb sudah pun kembali ke Rahmatullah. Meninggal akibat jatuh dari tingkat 7. Al-Fatihah buat arwah. Walaupun aku tak kenal siapa arwah. Luangkan masa anda untuk membaca surah Al-Fatihah. Al-Fatihah.




SEMALAM, aku ada tweet pasal benda nie #MemoriesInSchool. Then, bertukarlah kepada main-II mention. Seriously, bila teringat balik sangat kelakar kejadian yang berlaku dekat sekolah. Rindu saat-II nie. Aku rindu kauorang. NASHA. Hmm, btw nanti jumpa time ambil result. Cakap pasal result. Aku tak tahu lah mana satu betul. Tapi ada yang cakap 22/12 nie. Aku rasa betul lah tue kot. *KOT*.  Aku tak sanggup lagi menunggu menahan seksa dalam diri ini. Cehhh, ayat aku tu dah kenapa. *bajet* *sila minta dilempang*. Aku tak confident yang aku boleh dapat 8A. Target aku ofcourse 8A. Kalau dapat tue memang rezeki aku. Kalau tak dapat maknanya takde rezeki lah kan. Hmmm. Kalau dapat 6A or 7A. Alhamdulillah.


LOLOLOL. Comel jer budak nie jatuh. HAHAHA

19/11/2012 hari tue, result UPSR keluar kan. So, tahniah kepada adik-adik akak nie yang telah berjaya meraih 5A. Tahniah ! Tahniah !.*clap clap clap*. Kepada yang tak berjaya mendapat 5A, don't sedih-II, don't worry-II. Perjalanan anda masih jauh lagi. Banggakan ibu bapa anda pada exam yang akan datang nanti. Kauorang takde PMR kan. Pentaksiran eh. I don't know lah. Hahh ! Berusaha lah dekat situ. Berusaha sampai berjaya. *Bakal menjadi pakar motivasi pemilik blog ini*


Yeayyhh ! That's right !

Fuyoooo! Aku ada kaki gajah. Hahahah. Makan+Online+Tengok Tibi+Tidur, mananya tak dapat kaki gajah lengan beruang. LOL. Aku rasa berat badan aku dah naik secara mendadak gila-gila. Hari-II aku makan nasi lemak 2 bungkus. Aku beli je dekat bawah. Kau bayang kan. Badan aku nie sekarang tengah dok proses lemak-II yang akan dikumpul dibawah kulit. Sejak cuti sekolah hari tue, aku duduk terperap je dekat rumah *bukan contoh anak yang baik* LOLOLOL. Ada lah sekali dua aku keluar. Tue pun keluar dengan parents pergi kenduri kahwin and etc. Kalau tak, jangan haraplah aku nak keluar.


Hensemm :)))

Weyh, aku nak tonton wayang cerita Breaking Dawn Part 2. Bukan lagu Break Down by Kim Hyun Joong tue. Nie movie. Tapi aku takde duit. No Money No Talk. Just shut up. LOL. Hahahaha. Nvm, aku tak kisah pun sebab aku tak tahu pun jalan cerita dia macam mana. Aku just tengok yang first-II dia keluar je. Yang lain tue aku just dengar dari mulut orang. #Sadlife you know.



Tadi aku mintak Aina bagi idea nak tulis apa dekat blog kesayangan aku nie. Then, ada ke patut nak suruh aku tulis pasal dia. Okeylah okey. Disebabkan birthday kau nak dekat dah aku tulis lah ye. Nak bagi present pun bukannya aku ada duit. LOL. *dasar kawan kedekut* HAHAHAHA. Okey. Nama penuh dia Nur Aina Husna Binti Zin. Umur dia 15 tahun. 26 Nov nie, cukuplah dia umur 15 tahun. Dia nie seorang K-poppers, J-poppers, One Directioners. Dia suka manga dengan komik. Dia forever HOTTEST. Dia amat minat FT-ISLAND. Semua lagu dia hapal. Dia nie cepat merajuk dengan cepat nangis. HAHAHA. Eh, aku ada teringat dia jatuh dekat bilik mesyuarat siap langgar kerusi lagi. #MemoriesInSchool. HEHE. Excited. Dah tue jer. Hahaha. Aina, sorry kalau apa yang aku tulis nie ada kecikkan hati kau. Mintak maaf banyak-II. 


P/S: Paragraph banyak gila. Nie nak balas dendam sebab dah berhari tak update. LOL -__-"