Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Forget About The Title
Friday, November 23, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum.



Today is a nice day although it was cloudy. LOL. Broken english. Hai, semua !. Aku tak tahu nak tulis apa tapi aku nak jugak post sesuatu. Oh ! Masa aku tidur aku ada mimpi artis baru korea. Ada dua orang tapi aku tak tahu siapa. Baru je nak search nama artis tue dekat google suddenly my sister call pulak. Hishhh ! Kacau lah. Masa genting nie lah nak call-II. Then aku mimpi aku masuk game show with Korean Group. Ada lompat-II lah. Ntah, aku pun tak faham apa yang aku mimpi. Kauorang tahu tak, kalau ada orang kacau time aku tidur mimpi-II indah nie, then aku terbangun and then aku tidur balik berharap agar mimpi tue akan bersambung balik. Macam iklan pulak en. Tapi tak. Dia tak continue. OH MY !. Hmmmmmm T.T



Tonight I should be here ! Tik Tok Tik Tok Tik Tok. *sila nyanyi lagu U-kiss-Tik Tok*. Hahaha. Okey, malam nie ada Shout Awards. Ada Nu'est and Vixx. Aku tak kenal lagi group Vixx nie. Hari tue aku ada dengar lagu depa yang Rock Ur Body tue, tapi aku tak berapa minat. Ntahlah, aku tak tahu. Tapi aku still nak kenal diorang tapi hati nie tak tergerak nak search profile diorang. Aku tak tahu kenapa. Something wrong. LOLOLOL. Btw, aku nak tengok jugak Shout Awards tue. Tak kira apa cara sekali pun. HAHA. Eh, aku teringin nak tengok Ren. Aku dah jatuh hati dengan dia. Tiba diri ini merasakan bahawa dia sangat hensem dan sesuai dibuat laki. *sila dilempang budak ini, perasan lebih* Aku nak tengok JR jugak !!!!. Mesti hensemkan laki-II aku nie. *dah diam*



Lupa nak cerita, blog aii kan dah bertukar wajah kan. Header je pun. Hahaha. Yang lain still the same. Tapi, aku tak tahu kenapa dalam banyak-II header dalam dunia nie, header tue jugak aku pilih aku edit. Hahaha. Aku rasa header tue sangat comel dan sesuai diletakkan dalam blog ini. *sesuai kerrr* Dan aku tak tahu kenapa aku bukak banyak kali blog aku nie. Sebab lawa maybe *Errrgghhh -___-*. Tapi seriously aku suka sangat.



Tadi Nad ada tweet something. Okey untunglah kan kau dapat tengok Breaking Dawn Part 2. Break down down down down. Mesti best kan. Kesian Hajar sebab coding file dia hilang. Alah, mesti ada dekat mana-II tue. Don't worryyehhh. Dah lama tak nampak Suraya online. Kalau tak, dia lah yang paling banyak tweet. Tak sampai setahun dah beribu. Aku nie, dari 2010 baru seribu lebih. Jelaslah bahawa aku lebih suka diamkan diri dan baca apa yang orang tweet. LOL. Aina, hang tak update ? Senyap jer. Waktu-II macam nie kau online. ( 8 mlm ) Tapi tak online pulak. Hmmmm. Busy kot. Maybe.



Aku bosan sangat sampai aku tak tahu nak buat apa dekat rumah nie. Tadi aku dekat dalam bilik selubung dalam selimut tak pasang kipas. Kerja gila. Tapi aku tak rasa panas pun dan tak berpeluh. Waktu Maghrib je mesti aku buat benda pelik-II. Eeeii, seram pulak aku rasa. Boleh lah aku masuk #TeamWeird. Hahahaha. Kejap lagi nak skype with my sister. Tapi dia tak online-II lagi. Kata pukul 8 dah on. Haishhh.


Tak tahu nak tulis apa lagi. AKU KEBOSANAN. Fullstop. :DDDD

Terima Kasih. Ku ucapkan padamu atas nikmat yang diberi pada ku ~ Lalalalala. <--- See aku bosan.