Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

#CAPleaderDay #HappyTOPDay
Saturday, November 3, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum.


Whispering at me. I LOVE YOU. *baling selipar L dekat muka sendiri*

Tadi dekat Melodi ada BigBang. And I was like :O . Tapi takde conversation lah. Just tunjuk time concert jer. Aku jealous sangat siapa yang dapat pergi tue. Oh Adani, kau kan tak pergi hari tue kenapalah kau tak bagi tiket tue dekat aku ? Why ?! Wae ?! . VIP weyh VIP. Biar lah. Cerita lama. Past is past. Entry yang lepas pun aku cakap benda yang sama. Lol. Memang setiap entry aku rasa aku buat flashback. HAHA. And lagi satu, aku sangat jealous dengan Ana cause dia dapat tengok CAP depan-II. Dia cakap just dipisahkan oleh pagar. Ahhh ! Aku nak pengsan sekarang duaribuenampuluh saat. Aku stress, aku stress, aku sangat stress.


I malu lah nak cakap dekat You yang sebenarnya I LOVE YOU. Saranghae ~ *Sauk kepala*

Orait, hari nie my sister balik Universiti dia. Haih. Tak dapekk lah eden nak update. Semalam tak update pun. MALAS. Baru jerr dengar dia menjerit " Tak Nak BALIK ! ". Hahaha. Tak nak balik sudah. Boleh aku tumpang senang. Online. Petang nie pukul 3 petang ada Run For Money. Best. Jepun. Agak kelakar lah. Sebab dia ada drama. Pelik-II. Ada hantu lah. Macam-II lah. Yang lagi pelik semua boleh pulak bagi kerjasama. I mean yang terlibat dalam drama tue. And then, pukul 4 petang pulak ada Dream Team. Yeayhhh ! . Okey, aku takde Astro. Tengok dekat 8TV jerr.




Oh, hari nie birthday CAP kan. No present for you. Sorry. BTW, Happy Birthday CAP. Hope that you're success in your career. And have a lot of fans. HAHA. Broken English. Abaikan. Birthday TOP jugakkan. Yeayhh, dua-II saya minat. Rapper right. Saya amat suka rapper. Joe Flizzow pun saya suka. HAHA. Respect diaorang sebab diaorang boleh nyanyi laju-II. HOHO. Happy Birthday TOP. Hope also that you're success in your career. Fans ? Hmmm, tak payah lah. Memang dah banyak. Takyah nak tambah lagi. Aku nie kau nak campak mana nanti. Lol. *Flip iron*.


Comel Gila gambar nie ! Tak sangka kau secomel ini. LOL. -,-


TOP sangat Hengsemmm Bukan ?!

P/S : Sempena birthday diaorang dua nie, Aku bubuh lerr gambar diaorang. BUBUH ?!

Assalamualaikum. Thank You. Arigato Gazaiemas. Kamsahamnida :)