Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Yeayhhh ! I'm Comeback !
Wednesday, October 24, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum and Annyeong Everyone !


Hai ! Nama saya KittyKittyComel. Nama awak siapa ?

Kenal saya lagi ? Yeayhh ! Yeayhhh ! Long time no see haaa ! HAHA. Terlalu lama aku tak berupdate blog ini. Ahhh ! Terasa baru lepas kan beban yang terlalu berat dekat bahu nie haaa. Ecewahhh. Beghattt lerr sangat. So, macam yang kauorang lihat dekat blog yang naif ini, sudah bertukar wajah bukan ? Yeee, sudah bertukar wajah. Actually, dah lama rasa nak tukar skin blog nie dengan hasil usaha sendiri. But, asyik tak menjadi dan memerlukan ketelitian yang tajam teramat-amat. So, aku ambik je la skin yang orang dah buat ye dak. Buat apa lerr nak susahkan diri padahal rezeki dah ada depan mata cuma perlu berusaha sedikit. HEHE. Tetiba jadi pakar motivasi. Btw, thank you very much sangat sangat sangat dekat Wanaseoby sebab sudi publish this skin and saya boleh gunakannya. Weeee~



Blog ini hanyalah berwajah hitam dan aku terlalu malas nak edit-edit serta main-main dengan code. Amatlah melecehkan dan memeningkan. Lol. =='. Actually, I'm haven't done yet editing. Nak cari idea nak letak apa dekat about tue. Kalau rajin, kauorang main-main dengan cursor blog nie pi dekat gambar handsome boy tue and nanti ada keluar satu benda dan merajinkanlah diri anda membaca perihal diri saya yang tak seberapa tue. Hewhewhew. And one more thing jangan lupa follow and leave your footprints dekat navigation yang ada simbol this + and yang ada tulis cbox tue yee. Promote sekejap *matablinkblinkblink*



B.A.P sangat comel kesemuanya !

Sudah habis berkarang pasal blog. Baru nak cerita pasal apa yang berlaku dekat aku selama tak berupdate. Tapi kan kauorang tak suka baca panjang-panjang nie kan. Apatah lagi takde gambar yang syok-syok. So, kita tundakan je lah pada hari yang lain or masa yang akan datang. Actually saja nak menge-try post this entry. LOL. HAHA.



Lupa nak tanya. Tahu tak link yang nak vote retiss korea dalam MAMA tue ? Kalau tahu, please leave it at the cbox. Thank you very much. :D

Assalamualaikum and Bye Everyone. Thank you. Arigato Gozaiemas. Kamsahmnida. :3