Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Jae Joong Hensem en en en.
Wednesday, October 31, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum and Annyeong Everyone !


Such A Nice Words :)

Heyyy ! I'm updated again. Yaaa, nak lepas geram. Hahahah. Actually saja nak bagitahu yang sidebar saya tue dah bertukar gambar. Gambar Jae Joong. Jae Joong hengsemm sangat kan. Sangat sangat sangat and sangat. Hewhewhew. Gedik gila aku nie. Menyampah tau. Lol. And one more thing, aku dah letak lagu dalam blog nie for reader dan blog nie dapat sihat sejahtera. Hahaha. Tak tahu lerr lagu nie boleh menenangkan reader or menstress kan lagi reader punya otak. I don't know. Ayookk tak tayookk. Kalau lah lagu nie menstress kan otak kauorang, kauorang boleh lerr pause menatang kat atas sidebar tue. Kalau tak nampak jugak aku tak tahu lerr. Pendek umur lerr tue. Hehehe.


Selama tak berupdate nie kan. Memang tak rasa apa-apa pun. Maybe sebab tak selalu sangat bukak blog or maybe tak sayangkan blog. Hahahah. Mana ada. Saja jerr. Hiatus. PMR kan masa tue nak dekat dah so dekat rumah aku nie pun takde wifi, kalau nak online pun kena topup broadband. Aku kan jenis yang berjimat-cermat dan malas sangat nak turun pi topup serta takde duit mahu menopup. Huhuhu -__-. Actually, seminggu sebelum PMR baru aku study. I don't know why. Selama berbulan-bulan nie aku tak tahu lah aku buat apa. Nak cakap tak study, study lah jugak tapi takde lah secara terperinci sangat. Cikgu bagi homework baru lah tangan dengan otak nie berjalan. Kalau Cikgu tak bagi, tengok tv rileks rileks. Hahaha.


Who is this ?! HAHAHA

Tapi, Alhamdulillah aku boleh jawab. Syukur. Sekarang I'm worried about the result. I don't know lah boleh dapat straight A's or tak. Aku dah buat yang terbaik. Btw, time exam, ada pengawas peperiksaan hensem. All candidates WP055 always talked about this man. Hahaha. Not all actually. Ahhhhh ! I'm afraid lah. Macam mana nie ?!!


Sebelum PMR dah rancang dah nak buat apa. Macam-macam. Macam itu macam ini. Lepas PMR ke kubur  semua tue. Bosan tahu tak. Dua hari dah tak datang sekolah minggu nie. Esok cuti. Tapi kan Cikgu Nora a.k.a my class teacher dah berhenti berkhidmat di SMKST. Ahhh! Sedihnyaa... TT__TT. Lepas tue kan, mesti Cikgu tak datang tengok result kitaorang. Sedih laaaa !! I LOVE YOU Teacher. WE LOVE YOU !!! Don't forget us okey. Pray for us to get straight A's.


Comelnyewwwww ! Gediks. Hahaha

Ehh, Ehh, Ehh. Terpanjang pulak entry nie. Sorry lah menyusahkan otak kauorang untuk membaca benda yang tak seberapa nie. Kakak aku menari gangnam tadi. Hahahaha.

Assalamualaikum and Bye. Thank You. Arigato Gozaiemas. Kamsahamnida. :3