Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Worried !
Tuesday, May 8, 2012 with 0 comment




Dongwoon buat dekat aku tue . Hahahaha


Assalamualaikum and Annyeong SEMUA !

Ingat hari Sabtu yang lepas , aku janji nak update malam kan ? Hehehe . Sorrylah tak dapekk nak update . Untuk makluman kauorang semua , broadband kepunyaan saya sudah gila ya . Harap maaf . *ayat macam nak mintak pelempang je* Hahaha . Bukan orang nak baca pung . Follower pun ciput je . Dah lama tak buat Random kan . Tapi hari ini memang taklah kan . Baru hari Selasa kot .


Nak tulis apa heh ? Eh not tulis but taip . Sejak kebelakangan nie , banyak benda yang terjadi dekat aku . Malas nak bukak cerita . Hahahah . *macamlah cerita kau gempak sangat . Perasan* Peperiksaan Pertengahan Tahun tinggal seminggu je lagi . Aku rasa aku tak buat apa-apa pun lagi nak menghadapi exam nie . Atoyaii . Dan aku tak rasa apa-apa pun . Tak rasa apa-apa ok . Tinggal dua hari lagi nak exam baru aku rasa nervous sangat . Kalut tetibe . Macam mana nie ? Macam mana nie ? Dah lah tak baca buku lagi . Nak cover semua Form pulak tue . Ayat nie lah yang akan ada dalam otak aku .


Tadi dekat sekolah ada NADI . Belajar Science . Buat ulangkaji Form 1 and Form 2 . Kauorang rasalah kan aku boleh buat tak PMR yang akan aku hadapi bulan 9 nie . Rasa macam tak boleh pun ada . Kalau over confident pun tak boleh jugak . Yang aku risaunya subject Math . Ahhh ! Aku tak reti kira-kira . Ikut nasiblah . Kalau jalan kira yang aku buat tue betul , betullah dia . Kalau salah nak buat macam mana kan . Aku dah buat yang terbaik .


Time Form 4 nanti aku rasa nak ambik Science sebab masa depan pun cerah . Tapi , kakak aku suruh amik Account lah pulak . Dia cakap macam nie "Kalau kau amik Account , semua syarikat nakkan kau . Kalau nak bukak klinik ke , owner klinik akan mintak auditkan klinik dia " . *Dia dah mula membebel . Blablabla....* Walaupun aku tak tahu apa itu audit . Masalahnya , aku tak tahu lagi , masa akan datang aku nak kerja syarikat or kerja yang guna Science . Aku confuse . Oh TIDAKK ! Relax. Sekarang nie , yang firstnya aku kena fikir pasal PMR and then baru fikir pasal nak ambik course apa .



Hidup nie semuanya nak kena fikir . Tak boleh ke kalau takyah fikir semua perkara . Penat . Aku rasa aku banyak sangat mengeluh . Allah tak suka orang yang mengeluh . Tapi aku mengeluh jugak bila time belajar sebab penat sangat . Dah penuh dah otak aku nie dengan subject-subject semua tue . Semua orang cakap , cepatlah SPM dah bebas . Tapi nanti kena belajar jugak time dekat universiti . Time kerja pun kena belajar jugak .


Aku rasa aku dah terlampau fikir pasal masa depan . Aku kena relax . *nada sedih* . Sekarang nie aku nak chill sikit . Bila cerita semua tue aku rasa risau lah pulak . Hahahahah . *tetiba gelak* Minggu depan hari Sabtu kan aku tuition . Ok , Sejarah cikgu baru lagi . Seram nak belajar dengan cikgu baru . Takut tak terbiasa pulak . Sebelum nie Cikgu Khai/Afizal yang ajar . Memang lawaklah kan kalau dia ajar . Macam-macam yang kitaorang sekelas suruh dia buat . Berlakon lah and blablabla.... . Kadang-kadang dia ada bagi makan free . Haritu bagi roti hari nie pulakk bagi cekelat .


Dahlah . Panjang gila aku taip nie . Tak pernah-pernah aku taip sepanjang nie . Lepaskan geram sebab dah lama tak update .*saja taknak update selama seminggu*Hahahaha . Nak buat kerja sekolah pulak .


Assalamualaikum and Bye :))