Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Sedihnya Aku T_T
Wednesday, May 9, 2012 with 0 comment



Ohhhh ! ELI aku . ~lalalalala~


Assalamualaikum and Annyeong SEMUA !


First thing , aku sedih sebab petang tadi aku tengok video si ibu dera anak sendiri . Seriously , aku sedih gila tengok video tue . Aku menangis . Rasa geram melanda diri . Video tue asyik terngiang-ngiang dekat kepala aku . Bila teringat , aku rasa sayu sangat . Tetiba air mata keluar . Atoii , sedih tue memang sedih , tapi aku rasa lega sangat sebab si ibu telah ditangkap . Video tue sebenarnya tahun lepas punya . Yang peliknya kenapa si perakam tak tolong ambik budak tue . Geram gila dekat si perakam tue . Tak kesian ke dekat baby tue . Dahlah kecik lagi . Baru setahun lebih kot . Tergamak dia buat macam tue .


Ya , Allah . Time aku taip nie pun aku teringat lagi muka baby tue bila menangis . Sampai tak larat nak bangun baby tue . Sebab sakit sangat kena pukul . Kesiannya . Alhamdullilah sebab baby tue duduk dekat Jabatan Kebajikan Masyarakat . Comel kot baby tue . Kalaulah aku , aku akan jaga baby tue . Dahlah . Malas nak cerita dekat sini . Makin lama aku taip pasal nie , makin aku teringat pulak video tue . Kang tak pasal-pasal aku menangis buat kali ke berapa ntah .



Eiiii ! comel gila mata dia . Tertarik kebabomm .

Second thing , esok sekolah . Ahhhh ! Malasnya . Bentak hati ini . Hahahah . Esok ada Nadi pulak . Balik lambat lagi . Yeayyy ! Esok ada Agama . Antara subject yang paling aku minat . Ustaz Rock . Wuhuuuu ! Sejarah latihan dengan modul tak siap lagi . Seni pun tak colour lagi . Dua lukisan aku asyik tangguh je . Malas nak colour . Seni tue aku minat lah jugak tapi biasalah kan manusia . Malas tetap ada dalam diri .


Finally , dah siap kerja BI . Hahahaha . *tue pun nak bagitahu* . Ehhh , biarlah . Saja nak kongsi . Heheheh . Esok pakai baju sukan . Takyah aku nak gosok baju . Kehkehkeh . Ok lah . Nak sambung buat kerja yang tak bersiap lagi .


Assalamualaikum and Bye :))