Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Rushing nak post !
Saturday, May 5, 2012 with 0 comment



Hensem lah kau JR !


Assalamualaikum  and Annyeong SEMUA !

Lama gila tak berupdate . Rasanya 2 minggu or lebih aku tak berupdate kan . Lantak . Internet tak bayar . Bagus apa . Lagi pun aku bukan rajin pun nak update blog nie. Sian blog nie ye . Saja je nak update sebab nak bagi blog nie berupdate . --" . Errrr . Rasanya entri nie pendek je . Sebab satgi aku nak pi tuition . Internet tadi macam bengong sikit . Tak boleh nak bukak blog . Lambat gilosss loadingnya .

Tinggal 5 minit je lagi aku nak keluar pergi tuition . So , kena cepat sikit . Sepanjang persekolahan takde apa-apa pung yang best . Dekat sekolah macam biasa je lah kan . Belajar , makan ,belajar , makan So , takde cerita nak diceritakan . Hari Sbtu yang lepas , sekolah aii ada Hari Usahawan . Dah lama , baru nak cerita . Hahahah .

Hari tue , aku and my Gang pakai baju kelas.  Kewlsss . Hahahah . Jumpa Bekas Pengetua sekolah aii . Salam-salam lepas tue beliau ajak amik gambar . Excited betul Bekas Pengetua aku nie . Heheheh . Dalam gambar tue aku nampak kurus . Errrrr . *mata di atas , tangan di bahu* dah lama tak guna ayat nie . Yeke , selama nie kau tak pernah guna pun . Heheheh .

Ehh ! Dah pukul 530 . Chowww dulu . Assalamualaikum dan Annyeong ! :))

p/s : Nanti malam aku update . InsyaAllah.