Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

I Dah Join Nuffnang !
Monday, May 28, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum and Annyeong SEMUA !


Zelo ! Pakwe aku :)))

Sejak kebelakangan nie , aku asyik mengupdate aje . Tahu lah cuti sekolah . Takyah ah bajet sangat . Hahahah . Yang seronoknya aku guna wifi free . Heheheh . Rasa macam "Oh dunia ini ana yang punya" HAHAHA . *gelak jahat* . Esok kelas tambahan lagi . Antara my favourite subject . Ohhh , tak sabarnya . My ustaz ! . Hahaha . Banyak gelak pulak entri kali nie . Hehehe .


Sebenarnya takde mende pung nak cerita . Bila update , balik-balik cerita yang sama je . Tangan nie menggatal lebih . Hahahah . Ingat kan nak join mana-mana giveaway . Terasa malas lah pulak . Kalau join pun tak pernahnya dapat . Nasib malang lah katakan . sobsobsob , sretsretsret . *kesat hingus* .


Eyh ? Muka hang dah lain lah .


Eyh ! Saya dah join Nuffnang . Anda bila lagi ? *tetiba* . Padahal orang lain dah lama dah join . Aku je yang ketinggalan . Baru petang tadi register . Tak sabar pulok nak dapat earnings . Hehehe . Memang dah lama dah nak join . Tapi umur yang menjadi penghalang aku date dengan Mr . Nuffnang . Hahaha . Ingatkan awal tahun nak register but bila pikir balik , tahun nie aku PMR , macam mana nak update selalu kan .  Tapi register jugak . *pikir macam apa je* .


Sejak bila aku tertarik dengan Nuffnang nie ? Ohh , sejak aku baca blog blogger yang famos amos . Macam Cikepal , FL dan lain-lain . Depa banyak cerita pasal Nuffnang . Depa dapat duit lah , pergi premiere screening . Sejak tue lah aku berazam nak daftar Nuffnang nie . Siapa tak nak duit kan . Walaupun hanya terperuk dekat rumah dan update blog , kauorang dapat jugak duit .  Hahahah .


Kenapa aku pilih Nuffnang ? Hmmm , sebelum nie aku adalah register dekat Adverlets . Tapi , aku kurang berminat dengan Adverlets . Dengan Nuffnang nie , aku rasa lain macam sikit . Rasa macam ada aura yang tarik aku dekat dengan Nuffnang . *ayat tak boleh blah* . Lagipun memang Nuffnang nie boleh dipercayai . Banyak blogger-blogger yang tunjuk cek depa dapat duit . Tue yang menyebabkan aku rasa lebih yakin dengan Nuffnang nie .


Soalan tue semua aku yang buat sendiri . Bajet je macam ada orang bagi soalan . Hehehehe . Aina , kenapa email kau tak boleh masuk . Aku dah register dah kau punya dekat Nuffnang . Tapi bila aku nak activate kan account kau , aku masuk yahoo.com tapi tak boleh pun masuk email kau . Sila beri makluman balas . Hehehe .


Ok lah , Assalamualaikum and Bye :))