Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Penat plus Lega !
Thursday, May 24, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum and Annyeong SEMUA !


Eh ! Lagu Insane lah . Love BTOB ! 


Weyh , rasa lega gila dah habis exam . Otak dah tak jam . Alhamdullilah . Rasanya bolehlah dapat markah cukup-cukup makan je . Hahahah . Tapi aku still nak jugak dapat A . Sekarang target nak dapat 'A' dekat Sejarah , Bahasa Melayu , Agama . 3 subjek nie je yang aku target . Geo , Science dengan BI confirm aku takkan dapat 'A' . Math rasanya tak boleh kot . KHB pun sama jugak . Haih . Lantaklah . Redha je lah dengan markah yang akan dapat .


Eyh ? Kauorang tak perasan ke ? Aku dah tukar skin baru and aku tak guna header sebab malas nak buat serta skin nie simple sahaja and tak habis edit lagi saja nak tunjuk . Sila baca dengan sekali nafas . Kahkahkah . Rasanya takdemende pun nak update . Tangan nie menggatal nak menaip . Esok ada Sambutan Hari Guru . Ahhh ! Malasnya haih aku nak pergi . Disebabkan aku nie pelajar yang baik dan disenangi dan menghormati sertai menghargai jasa guru-guru . Aku terpaksa datang . Ptuihhh ! *perasan bebeno* 



Rasa macam esok Sambutan Hari Guru tak berapa syok ahh . Sebab cikgu-cikgu semua sebok dengan exam baru-baru nie . So , macam tak prepare sangat . Kalau cikgu-cikgu main game , bukan dapat tengok pung . Tercongok je dekat dalam dewan tue hah . Harap-harap lah best ken . Ingat lagi masa aku Form 1 . Masa Hari Guru kan ada cikgu menari . Menjerit lah semua ken . Edisi terhad tue . Hahaha . Lepas rehat ada exam pulok . Memang jawab main-main lah kan . Penat . Lepas dah habis jawab . Semua budak kelas tidur . Terbaik !


Baju pun tak bergosok lagi . Esok pakai kain batik . SELAMAT HARI GURU kepada guru-guru yang banyak berjasa kepada masyarakat . Tidak kenal erti lelah dan penat . Terima Kasih Cikgu ! I LOVE YOU . Rasanya tak terlambat lagi nak ucap semua tue . Hehehe .


Assalamualaikum and Bye ! :))