Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

HUANG ZI TAO ! I LOVE YOU SO MUCHHH !
Sunday, April 8, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum dan Annyeong SEMUA !


Tao ! Tao ! Tao ! Tao Comel + Hensem *Pakwe aku nie* Jangan pandang lama-lama . Nanti terpikat .

Title takde motif langsung . Harap maklum .

Internet macam apa je sekarang nie ! Sabar je lah aku . Haiya . Sebab tue lah blog nie tak berupdate . *Banyaklah kau . Padahal memang takde cerita . Nak salahkan internet pulak . Poooraahhh !* Hahaha . So , korang amacam ? Sihat ? Penulis blog nie sihat walafiat . Walaupun , nanti akan diserang selesema . Asyik bersin je . Heheheh .

Aku teringin nak buat random . Heheheh . *Padahal takde idea nak update apa dekat blog usang ini* . So , mari kita mula kan . ♥ ^__^ ♥


Monday 02/04/2012


Perhimpunan . Takde buat apa-apa pung . Aku rasa aku dah lupa pasal hari isnin nie . Sorry . Hehehe . Pelupa betul . Harap maaf sekali lagi .

Tuesday 03/04/2012


Agama best sangat . I loike Ustaz Afiq . Ustaz comel . Hahahah . Tapi ada masanya aku jadi bosan dalam kelas tue . Asyik gelak je memanjang . So , aku try buat muka bosan. Kuangkuangkuang . Menjadi . Hahaha .

Wednesday 04/04/2011


Tarikh cantik woo . Kalau tahun tue ditukar jadi 2004 kan best . Sebab aku darjah satu masa tue . Hahaha . Happy sangat bila mengenang time dolu-dolu . Dulu aku gangster wooo ! Jangan memain tau dengan aku . Sekali aku libas kau , sampai ke planet pluto kau tahu tak . Kesian Nad , asyik kena dengan ustaz je . Sabar ye Nad . Padahal suka . Hahahah .

Thursday 05/04/2012


OMG ! Petang ada perjumpaan Kelab Sains , Matematik dan Robotik . Kenapalah aku datang . Kena buat projek kowt . Atooyaaii ! Penat kot . Nak fikir lagi pasal folio sejarah dengan geografi . Aku malas betul lah nak buat projek tue sebab bila dah siap kena tunjuk masa ekspo sains . Aku tak tahu lah siapa yang ada masa tue . Dah lah kena buat presentation dekat depan . Malu kowttt . Demmnn !
-_____-

Friday 06/04/2012

Ada kursus tentang folio sejarah dan geografi . Sooo bored ok . Tapi tak payah belajar BI . Ohhh , seronoknya . Hahahah . Tapi Agama terpaksa ponteng . Suka time agama . ♥♥♥♥♥ ^___^ . Bincang pasal hari esoknya .

Saturday 07/04/2012

Pergi CM ! . Nak cari maklumat pasal folio sejarah . Jalan punya jalan tak dapekk hasil apa-apa pung . Penat  gila gila gila gila !!! Petang tue pulak pergi tuition . Terpaksa skip sejarah . Nak rehat dalam sejam . Macam nak muntah ok dengan sakit badan lagi . Tue lah padah sebab tak banyak buat exercise . Cuba korang bayangkan , berjalan dari pukul 10 pagi hingga 5 petang . Ce kira ! Memang dasyarrttt .

Sunday 08/04/2012

Tuition . Cikgu Shy accident . OMG ! Cikgu Amin yang ganti waktu sains . Cikgu Amin cakap time Cikgu Shy nak buat u-turn *rasanya* pastu kena langgar . Nasib baik patah kaki je . Cikgu tue terpaksa rehat seminggu . Semoga cepat sembuh .


SU HO ! I LOVE YOUUU !


p/s : Malas betul nak buat kerja sekolah . *kau online boleh pulak* Hahaha . Baju tak gosok lagi . Urgghhh ! Malasnya haih . -___-

Assalamualaikum and Goodbye ! :))