Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Ohhh Goshhhh ! Ohhh Yeahhh !
Wednesday, March 28, 2012 with 0 comment


Assalamualaikum and Annyeong SEMUA !


Comeyyy kot baju nie . Lengan panjang lagi . Nad , Ehhkauu takdo ka baju nie ? 


Hei Hei ! Syukur Alhamdulillah ! Ingat tak Lucky Draw yang aku masuk tue . Yes , hang ingat dak ? Alhamdulillah , aku menang number two . Seriously , aku tak sangka yang aku boleh bertuah . Selama nie , bila aku masuk contest apa-apa mesti tidak akan menang . Mesti ok . Oh ye , Lucky Draw nie tahu yang aku fanatik dengan KPOP . Hahahah . Sebab tue lah aku menang . Kahkahkahkah . Ohhhh Tidakkkk !! aku tak tahu nak pilih album apa . Seriously , betul apa yang aku cakapkan , memang rambang mata nak pilih . Haiya .


Weyh ! Weyh ! Hari nie kan birthday kawan itewwww selaku geng itewww . Nor Suraya Binti Ithnin . Hahahah . Ye ! Ye ! Hang dah tua . Di kesempatan ini , aku nak ucapkan Happy Birthday To You . Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki . Dan cemerlang dalam pelajaran walaupun aku dah tahu yang eehhkauuu memang pandai . * ucapan sama macam dalam Facebook * Kahkahkahkakaktua .


Dekat sekolah tadi buat kerja kayu . I loike velly much -__- . Berpeluh ketiak ok duduk dalam bengkel tue . Saya punya kerja kayu teramatlah lawa . Dah lah paku dua ketul aku ketuk dia terkeluar . * sengal * . And then , mula-mula nak bincang pasal baju kelas , tapi budak lelaki macam ngek ngok . Buat dekkk je . Senang celitaa , Hari Usahawan nie pakai baju sukan nakkk ? Orang semua pakai baju kelas , engkkauu je yang pakai baju sukan . Padan muka . * termasuk aku sekali *


Yeahhhh ! Esok ada senamerobik . Pakai baju sukan sampai balik . Malas hakuu nak gosok baju . Tapikan esok ada oral engelishh . Mintak-mintaklah sempat . Malas nak bertangguh takut lupakk ja . Dan , esok ada Seni . Yehhooo ! Tersangatlah best sebab aku tak siap lagi kerja seni . Latihan aku tak buat lagi . Lukisan tak siap lagi dan aku akan cakap dekat cikgu yang aku lupakkk bawak . Hahahah .


p/s : Tak sabarnya nak buat oral sebab kena buat speech depan kelas . -___-"  'errrrr' .

Assalamualaikum and Goodbye ! :))