Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Jumpa Shaheizy Sam !
Tuesday, March 13, 2012 with 0 comment



AJ hensemmmm !! *tetiba

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo SEMUA !

Aaaahhhh ! Aku dah lama gila tak update blog nie . Berhabuk sudehhh . Tapi tak sempat nak lap sebab kalut sangat nak taip . Banyak gila cerita yang aku nak cerita dekat kauorang . *banyaklah sangat ken . Hahahah . Exam kot . Aaaahhhhh , seram gila nak tengok result exam . Aku jawab main-main dan merapu je . Haih . Tak baca buku , tuelah padahnya .

Haaaa ! *banyaknya aku jerit . Ahhhh , lantaklah . nak cerita nie , aku jumpa Shaheizy Sam dekat sup meletop *area cheras . Serious . Best kot . Dia peramah dan lawak . Kami banyak cerita pasal Adnan Sempit 2 . Aku cakap ngan dia , dia berlakon berkesan kot . Lawak gila . And then , I took a picture with him . Eceh ! speaking . Nanti aku letak eyh . InsyaAllah . Aku malu nak letak muka aku dekat blog nie . Heheheh *gelak
jahat .

Yeay ! Today is my friend birthday and my lovely pakwe birthday . Heheheh . Nak tahu siapa . Rahsia . Biarlah rahsia . Hahahah . 

Ok , hari nie birthday Hajar . Hajar1 ! Hajar1 ! Hajar1 ! Happy Birthday kawan . Semoga dipanjangkan umur , dimurahkan rejeki , cemerlang dalam pelajaran , dapat 8A's in PMR and last but not least wish kau berjaya dalam kehidupan . Sebab apa aku panggil dia Hajar1 , sebab dalam contact phone , aku tarok nama tue . Hahahah . *ok , tak lawak . Nak tarok gambar kau , tapi takut kau marah . ~LalalalaLa~

And for the birthday boy , my pakwe . ELI !!! Happy Birthday !!! Semoga berjaya terus dalam dunia seni yea . Muaahhh . Sorry , I don't have a present for you . Just a little wish . Haih .


Asal lah you nie hensem sangat . Tumbuk kang . Tak hensem terus . Hehehe

Nganga !! Aaaaa , I nak suapkan makanan . *ok , gedik .

suruh buang tindik tue , tapi dia tak nak . Tengok mata dah marah . Nak nangis letewww

Last but not least ,

Hahahahahahah !!! Kelakar gila . Awat hang buat face macam gitu . Especially AJ .

Fyi , perenggan kedua tue hanyalah tipu semata-mata . Tak pernah jumpa pun . Tetipu tak ? Tetipu tak ? Tetipu tak ? Tak tetipu ??? Ok , fine . *kesat hingus .

Happy Birthday to all yang lahir pada hari ini !! Happy Birthday . Smile , Cheeseee :)) 





Me : Eh , Eh , Eh , Jangan lah tangkap gambar saya . Saya malulah . Cubit kang .
Eli : Ala , tangkap gambar pun tak nak . Majuk lah cam nie .
Me : Takmo ah majuk2 k . Smile :))
Eli :  :))
*berangan :)

Assalamualaikum dan goodbye :)