Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Meja punya pasal !
Saturday, February 11, 2012 with 0 comment




Assalamualaikum and Annyeong .

Huh ! Hari nie ada gotong-royong dekat sekolah aii . Penat gila kot . Hari khamis hari tue pi angkat meja baru . Kelas aii dapat meja baru tahu . Jealous tak ? Tak payah nak jealous . Berat gila . Nak angkat kerusi pun kena kerah tenaga apatah lagi meja , kena angkat dua orang . Sakit tangan aii .

So , today aku merajinkan diri untuk datang sekolah sebab meja punya pasal . Nak balut . Aku kan pembalut berjaya . Huahaha . Aku balut meja dengan Hajar dan Izzati . Izzati tolong potong salotep . Hajar tolong salotep kan pembalut tue dekat meja . Time nak salotep tue , Izzati asyik lari je . Geram aku . Dan aku , Tolong guting kan pembalut . Dan sekali lagi , aku Penggunting yang berjaya . Hahahaha . Sesiapa yang nak khidmat pengguntingan aku , sila panggil . Ok , tak boleh blah . Ahhh , pembalut tak cukup . Nak kena beli lagi .

Suraya dan aina pi buat tulis-tulis kat kertas A4 . Tulis apa ? Tulis untuk papan kenyataan tue . Sian diorang . Yela , mana taknya , kitaorang sekelas datang sekolah lenggang lenggok . Info papan kenyataan tak bawak . Tue yang kena tulis tue . Tue pun , sekadar nak memenuhkan papan kenyataan dekat belakang kelas . Nanti buat lain . Print punya . baru lawa . Heheheh .

Budak lelaki semua turun bawah sebab diorang kena angkat mende-mende berat . Padan muka . Hahaha . Tapi perempuan lagi penat tau . kitaorang semua kelaparan sebab penat sangat . Lepas dah dapat makanan , semua kekenyangan . Blurpp ! Hahaha .



Eyh ? Hari nie Birthday Chansung . Birthday dia sama dengan kakak aku lah . Yehhh ! boleh jadi abang ipar saya . Hohoho . Masuk trending lagi tue . Saengil Chukka Hamnida Chansung oppa . Sorri takde hadiah .

Happy birthday to you ,
Happy birthday to you ,
Happy birthday to oppa and my sister ,
Happy birthday to you .
~lalalalala~