Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Aku masuk trending !
Sunday, February 12, 2012 with 0 comment




Assalamualaikum and Annyeong

Wah wah , tajuk tak boleh gempak lagi . Serius . Aku masuk trending tue . Tak sangka aku ye . Macam tak percaya je . Aku ni famous jugak erk . Hahaha . Twitter ? Follower pun tak mencecah 100 . Tetiba masuk trending . Tapikan , trending tue hanya wujud dalam keberanganan aku . Hahaha . Tetipu tak ? Tetipu tak ? Tak ... Okey takpe . * sad , sobsobsob * Okey , nak promo sikijap ye . Sesiapa yang ada twitter tue , rajinkanlah diri untuk memfollow saya ye . Kalau tak nak takpe. Tak marah pung . Tak paksa okey . Ieqahzulina . Jomlah reramai follow saya . Hehehe .

Hari nie tuition . Macam biasa , kemalasan melanda diri . Tapi aku pergi jugak sebab nak belajar especially science . Huahaha . Macam yang aku bagitahu , cikgu tue lawak sangat . Gelak je memanjang . First kitaorang belajar Geo . And then BELAJAR SCIENCE dan waktu akhir belajar Mathematic .

Perenggan nie aku tak tahu nak citer pasal apa . Aku masukkan isi apa-apa je lah erk . Tadi aku dating dengan Dongwoon . Terpegun dengan kehenseman dia . Hensem ... Tak caya ? Jomlah gi jumpa . Aku bawak kauorang masuk dalam mimpi aku . Hahahah . Nak tak ? Tak nak sudehh . Rugi .

Hari nie birthday sapa ye ? Kalau sesapa birthday hari ini , aku ucapkan Happy Birthday . Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki . Amin . Dengan ini , Sekian Terima Kasih .

Assalamualaikum and Annyeong and bye :))