Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Woi,kau pehal hah ?!
Monday, January 2, 2012 with 0 comment




Assalamualaikum ! Annyeonghaseyo ! Hari nie nak jadi nerd sikit.Boleh?Hahah.Tajuk dekat atas tue nampak macam gempak je kan.Nampak macam orang nak cari gaduh je kan.And nampak macam tak puas hati je kan.Betul tak?Betul tak?Betul tak.Hmmm..Betulbetulbetul.hahah.Tajuk di atas hanyalah rekaan semata-mata,nak cari readers lah katakan.Heheh.Teruk betul perbuatan aku.Nak menggempakkan cerita.Hahah.


So,lusa dah nak start sekolah.Aku macam selalu lah,tak excited nak masuk sekolah.Haha.Excited nak jumpa kengkawan je.Belajar tak excited pun.Ntahlah,aku pun tak tahu,maybe tahun nie aku rasa macam tak boleh berfoya-foya sangat.Kena hadap buku duopulohtigajamenampulohminit.Penat kot.Takpelah demi mencapai azam aku,aku tak nak mengeluh dah.*yeke?.Heheh.


For 'si dia',aku tak nak pun jadi Fake.Tutup Buku Lama Bukak Buku Baru tue,maybe untuk orang lain.Bukan untuk kau kot.Aku dah maafkan perbuatan kau.Maybe kengkawan aku pun dah maafkan kau.Cuma diaorang tak puas hati dengan kau.Aku dengan rakan-rakan ku yang lain tidak mahu bergaduh sama kamu.Kita nie nak PMR dah.Jadi aku tak nak bermusuh-musuhan.Tapi,kau tak perlulah rasa 'annoying' dekat kitaorang ye.Just do your own bussines ok.


Sekian,Terima Kasih :))