Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Untuk kamu,sayang !
Monday, January 2, 2012 with 0 comment




Assalamualaikum! Annyeonghaseyo!Jiwang gila tajuk dekat atas tue,Hahah.Jiwang jiwang.Actually,tue bukan untuk boyfriend or orang yang istimewa ok.Aku bukan ada boyfriend pun.So,jejaka-jejaka di luar sana,boleh ambil borang dekat kaunter pertanyaan.I'm Singlet Single Mingle.Hahah.Ok,aku dah gedik.*Jodoh di tangan Tuhan.* :)).Maybe post nie,post yang terakhir untuk bulan nie kot.


Apa yang aku cuba postkan adalah untuk Blog Ini.Blog kesayanganku.Blog hasil titikpeluhku.Blog yang aku dah edit lawa mawo.Blog apa lagi?Cuba teka.Heheh.


Untuk blog kesayanganku,


'Sayang,aku pasti tidak dapat sign in kamu seperti selalu,hanya kadang-kadang sahaja,sayang'.'Yang aku mampu hanyalah,menekan button sign out sahaja'.'Atas sebab-sebab tertentu yang tidak dapat dielakkan'.'Aku mintak maaf jikalau,aku ada menyakiti kamu,wahai sayang,merosakkan kamu,wahai sayangku.Terdelete code ke.Tapi,aku sudah memperbaikinya untuk kamu sayang'.'Tolong jaga diri kamu baik-baik ye sayang'.'And,tolong jangan buat hal pabila aku tiada di sisi mu'.'Tolong jangan,bila aku nak sign in sayang buat hal ya,tolong,pleaseee'.'Tolong ya sayang'.


Hehehehehe,Jiwang gila !@#$%^&*%. Tak sangka aku boleh buat ayat macam tue.Waacacacaca.And,for the last hope,aku harap readers yang lain boleh tolong jaga blog kesayangan saya nie ya.Kalau ada harsh word dekat Cbox saya,sila inform ya.


Sekian,Terima Kasih


p/s : aku baru habis makan durian,belajar sesuatu tentang durian.Kalau durian tue susah nak bukak,maknanya durian tue kedekut.Hahah.Kalau durian tue duduk rapat-rapat dalam jumlah yang banyak,maknanya,durian tue ramai anak.Hahah.Tak boleh blah.

Ok Bye,Assalamualaikum :)