Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Your Blog Has Been Removed
Sunday, December 4, 2011 with 0 comment


                                                                            sumber Mr.Google

Assalamualaikum! Anyeonhaseyo! Your Blog Has Been Removed. WHAT THE ?!! Nie yang nak mencarut nie.Gilalah nak menangis aku dibuatnya.Mr.Google nie kan buat orang suspen je.Suka hati saja mau removed my lovely blog.Nie nak marah nie.I vely-vely don't like laa.Penat tau edit blog nie.Tetiba Mr.Google removed blog.

Cerita dia macam nie.Time tue nak login blog,and then tetiba keluar Account has been disable.Aku dah merapu meraban dah dengan Mr.Google nie.Dalam hati aku

Eh?
Apasal pulak nie?
Apakah kesalahan aku?
macam mana nie?
Dah gilakkah Mr.Google nie?



Lepas tue tanyalah kakak aku.'Nak buat macam mana nie?'And then dia cakap 'Alah Chooyaya pernah kena,masuklah blog dia'Dalam hati aku 'Sapalah pulak Chooyayayaya nie' Susah bebeno mahu menyebotnyo.
Lepastue tulislah nama Chooyaya tue dengan harapan yang menggunung untuk mengembalikan blog kesayanganku ini.

Lepas dah masuk blog Chooyaya, carilah entri yang dia pernah kena virus nie,wah viruslah sangat.ok continue,lepas dah jumpa,hati berdobar-dobar dah nie nak baca pasal masalah nie.Chooyaya suruh login blog kita.Aku login laa.Chooyaya cakap Mr.Google akan tulis 'we detected some unusual activity at your account and bla bla bla'Eh?Apakah?

Lepas dah login tu tetap sama jugak.'Account has been disabled' Hampa tak terkata aku hang tau dak. Aku tak putus asa lagi bukak balik tapi sama jugak.Waduh!Gimana nie mau bikin?Aku berdukacita sendirian mengenang nasibku yang dulu.Eh?

Keluar kejap tengok tibi,pastu masuk balik keluar balik masuk balik keluar balik masuk balik keluar balik bawak netbook tengok tibi sekali.Netbook pon nak tengok tibi jugak tau.lepas dah bawak keluar,aku ingatkan netbook nie yang dah gilo so merestartkan netbook nie balik.

Lepas dah restart on connection on internet,lepas tu masuk facebook dulu.Taknak dah masuk blog.Dah berdukacita terhadap blog.Tengok facebook pastu tengoklah kot-kot ado orang like status aku.Muahahah bajet je.Ok takdo orang like status aku.Takpe.Lepas dah masuk facebook masuklah yahoo nak buat account baru dengan harapan nak buat blog baru.

Lepas dah daftar yahoo,masuklah blog and create blog,lepas dah create tu aku tekan lah continue.Pastu tak boleh.Dalam hati 'Aduh.apahal pulak nie?Asik tak boleh je' Aku dah giveup.Lepas tu,aku dengan yakinnya masuk lah blogger.com,isi email isi password,tekan login beriburibukali.

Dah on,aku tengok kot-kot sama masalah dengan Chooyaya.Tengok punya tengok,Eh,samalah,trylah. Try punya try pastu isi no.fon and then tekan kotak dia tu.Bila dah tekan, dia akan bagi  nombor verification dekat fon kita.

Tunggu punya tunggu,sampai jugak nombor verification tu.Masukkanlah nombor tu and tekan kotak yang dia bagi tu,nama tak ingat,hehe. Pastu akan keluar satu web yang dia suruh isi password.Aku isilah.First try letaklah password lain kot-kot boleh ke kan. Tak boleh. Masukkan password lama. Lama dia loading.And.............................. Alhamdulillah boleh.Oh blog kesayanganku .Sihat kah kamu?Tanyalah kat blog sendiri.

Alhamdulillah.Gembira sangat-sangat.Terima kasih Chooyaya.I Love you.

Yeayyy! MY BLOG IS BACK !

Untuk info yang lebih lanjut tentang masalah ini bolehlah pergi ke blog Chooyyaya nie. :)