Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Tutup Buku Lama,Bukak Buku Baru!
Saturday, December 31, 2011 with 2 comment


OMG!Tomeynya Taecyeon.*ok,gedik


Assalamualaikum!Annyenghaseyo!Wah,wah,wah.Lagi berapa jam saja lagi nak masuk tahun baru.Aku tak sabar nak masuk tahun baru tapi aku malas nak masuk sekolah.Boleh?Hahah.Jujur sejujurnya,memang aku takut nak masuk sekolah.Aku takut nak menghadapi PMR.Aku takut nak belajar buku Form 3,especially Buku Sains.Oh Maii!!Tolong..Ada sesiapa nak tolong aku tak?*sobsob*kesat hingus.


Ada cerita HOT,HOT gila!!tak percaya?pergi page Nie.Hot gila!!Tahun baru mesti semua nak baru kan.Baju sekolah baru,kasut baru,singlet baru,spender pun nak baru jugak.oppss.Heheh.Barang sekolah tak habis beli lagi,tinggal nak beli alat tulis je.Tue pun payah tahu tak.Aku malas sangat nak keluar rumah.Tadi pergi kenduri pun secara terpaksa ok.Janji aku dapat makan.Sudehh.


Azam?Hmm...Azam aku?Aku nak jumpa semua group Korea.Boleh?Hahah.Mesti boleh punyalah.Dalam mimpi je.Azam aku,aku nak dapat Straight A's dalam PMR.Aku nak membanggakan ibu bapa aku.Kalau dapat Straight A's,akulah manusia paling bahagia di dunia ini.Muahahah<----gelak jahat.Heheh.Aku akan berusaha bersungguh-sungguh demi mencapai apa yang aku nak.Tuition semua dah daftar,tinggal usaha je.



InsyALLAH,aku mesti dapat buat.Mulai esok,aku tak nak main-main dah.Aku nak serious.Buku sekolah pun tak balut lagi.Esok je lah.Hahah.Kasut,aku tak pakai kasut ninja,aku pakai kasut tali.Sorry aina,hajar,nadirah dan suraya.Sorry guys.Aku tak dapat beli.Mak aku tak bagi.Kalau aku beli kasut ninja,mesti koyak punyalah.Macam tahun lepas punya.Aku kan GANASSSS!!Haih.


Lastly,aku nak minta maaf kalau aku ada buat salah,sakitkan hati kauorang sepanjang tahun 2011 nie.Kita tutup buku lama,bukak buku baru.Buang yang keruh ambil yang jernih.


Dengan ini,Wabilahi taufik Wa lhidayah Wassalamualaikum Warahmatullahi  Wabarakatuh.Heheh.



WELCOME 2012,GOODBYE 2011


Jumpa esok ye.1/1/2011 :))