Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Shoutmix anda akan diberhentikan
Sunday, December 11, 2011 with 0 comment




Assalamualaikum!Sehat?Ini serius!*sila nyanyi macam wonderpets tu ok*Muahaha.Ok.Kes ini amat serius.Sesiapa antara anda yang mendaftar di shoutmix.com untuk memiliki shoutbox ter-omey didunia*Haha*,akaun anda akan diberhentikan.Sila ambil perhatian ya bloggers sekalian.


Untuk mendapatkan shoutbox yang mirip seperti shoutbox anda yang ter-omey itu boleh call saya di 014-544tekantekantakdapat.Hehe.*gurau*.Saya ulang sekali lagi,anda boleh dapatkan shoutbox anda yang -ter-omey itu dengan mencalling saya di 014-544tekantekantakdapat.Ok aku gurau sekali lagi.Jangan marah ya.Hehe.


Yelayela aku bagitahu yang betoi nie.Takmo ah marah-marah.Babap kang, nak?Korang boleh dapatkan shoutbox korang yang omey-omey tu balik dekat blog FaqihahHusni.FaqihahHusni ada buat tutorial macam mana nak buat shoutbox tu.Tapi tak sama lah macam shoutbox omey-omey korang yang dulu ya.Tapi kalau korang pandai adjust nanti omeylah dia.Haha.Nanti aku bagi link ya dekat bawah entri nie ha.Cekidaut yaww.


Let's see my new shoutbox yaww.Haha.*berbahasa omputih pulak*






Ha!Amacam cun dak?Haha.Gedik je.Takdelah lawa sangat.Biasa-biasa je.Kalau korang punya lagi lawakan.
So,aku nak bagi link blog FaqihahHusni nie ya.Kesian korang dok menunggu dengan membaca entri yang mengarut nie.Muahaha.Let's cekidaut the tutorial !



FAQIHAHHUSNI