Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret
Thursday, December 1, 2011 with 37 comment


Assalamualaikum ! Annyeonghaseyo ! Wah , Lama dah tak update erk . Busy kot . Buahaha ,busy laa sangatkan ? Hari nie nak join satu segmen oleh CIK LYSSASECRET . Segmen ini dibuat adalah untuk menyambut Anniversary Blog Kak Lyssa yang berumur 1 tahun woo . Jom tengok banner segmen nie . Nak join , just click this banner wookeh ?


Eh eh eh , jangan lupa tau like fanpage facebook kak Lyssa di bawah nie , Saya sudah like , anda bila lagi . hehe


Now , nak bagi pendapat pasal blog kak Lyssa :

Pada pendapat Ieqah , blog kak Lyssa memang cantik . Blog kak Lyssa cepat loading walaupun blog kak Lyssa banyak gadget . Tutorial kak Lyssa pun banyak membantu Ieqah untuk mencantikkan blog Ieqah nie yang masih naif . Banyak tips kak Lyssa yang amat berguna untuk para blogger . Blog kak Lyssa pun kemas dan tak serabut . Tulisan yang kak Lyssa guna dalam blog pun kemas dan mudah difahami . 

Sesiapa yang join segmen nie wajib komen balik entry bloggers yang join segmen nie .

Tarikh tutup adalah pada hari nie jugak , 1 Disember 2011 pada pukul 6.00 petang . So , cepat-cepatlah join erk .

Assalamualaikum :)