Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

mimpi oh mimpi.
Thursday, December 29, 2011 with 0 comment




Assalamualaikum!Annyeonghaseyo!Mimpi oh mimpi,aku tahu tue mainan tidur.Setiap kali kita tidur pasti kita akan mengalami mimpi.Tipu lah kalau kauorang tak pernah mimpi.Macam mana pun kauorang basuh kaki ke,basuh muka ke ataupun cara lain,gerenti mesti akan dapat mimpi punyalah.



Seriously ok,aku dapat mimpi 2PM.2PM nak buat konsert and then aku ,aina,hajar dan nadirah dapat pergi woo.Gembira sangat masa tue.Siap boleh sembang-sembang lagi dengan 2PM.Kedudukannya nanti aku bagitahu.Aku lukis sendiri.Muehehe.B2ST pun ada sekali.Maybe diaorang buat konsert sekali.Heheh.Suraya takde coz aku pun tak tahu.Maybe sebab mak dia takkan bagi kot pergi konsert tue.Tue sebablah takde.Haih.Tak sempurna.Haiya.



Nak tahu perbualan aku dengan 2PM?Nak tahu tak?Tak payah lah.Heheh.Ala,sikit je kot.Kutuk B2ST kejap.heheh.Takdelah mengutuk pun.Mimpi je kot.Perbualan antara aku dengan 2PM,tapi aku tak tahu dengan siapa,yang aku tahu 2PM je.Heheh.Nie je yang aku ingat.Yang lain dah ke laut.Hahah


Me : Sedapnya suara diaorang.Energetic pulak tue.*aku maksudkan persembahan B2ST 
2PM : Ala,miming je tue.Jangan percaya. 
Me : Eyh?ooooo..


Yang nie je kot aku ingat.Aku kan tidur mampos.Aku layan je lah mimpi apa yang aku dapat.Hahah.Tak sangka pulak dalam mimpi aku 2PM boleh cakap bahasa melayu.Terkujat limapuluhenamsecond.



Nie gambar kedudukannya.Depan-depan kot.Excited.wawawawa.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


\/



klik untuk tumbesaran yang berganda.

Heheh.Sorrylah kalau buruk ke kan.Nie dalam mimpi aku lah.Kalau lah betulkan.Haish.Tak tidur malam aku selama sebulan.Heheh.Kalau boleh nak mintak number phone sekali.Over tak aku?Hahah.Sekali sekala apa salahnya kan.Berangan je lah kalau nak dapat semua tue.



Aku berharap agar mimpi tue akan menjadi kenyataan.Ada jugak mimpi aku yang menjadi kenyataan.Berharap agar mimpi nie pun akan menjadi kenyataan.Heheh.


Assalamualaikum.Peace :)


p/s : kalau mimpi nia jadi kenyataan.Tak terkata aku agaknya.Hiyah.