Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Alvin and The Chipmunks 3
Thursday, December 15, 2011 with 0 comment




Assalamualaikum!Annyeonghaseyo!Sehatkah korang?Kalau tak sihat pergilah jumpa doktor,kalau dah sihat boleh pergi jenjalan dengan saya yaww.Petang tadi adalah pergi cari phone untuk kakak aku dekat low yat tu hah,ingatkan nak beli blackberry curve 3g,tapi mahal sangat,almalklumlah orang miskin kan.Bukan macam korang,handphone beribu-ribu,heheh.

Tiba-tiba pulak tersangkut dengan samsung galaxy s2,haha.Eh-eh,bukan,samsung galaxy y,murah je.Dalam RM 500 gitu.Kawan aku yang bagitahu,Thanks Nad.Aku cakap ngan dia aku yang nak beli,tapi kakak aku pulak yang beli.

Mula-mula cam jakun sikit.First time guna handphone touch-touch gitu.Kakak aku nak jawab phone tak ngeti.Muahaha.Aku yang tolong,almaklumlah aku kan power dalam hidung-hidung cenggini.Aku pulak yang over ye dak.

Lepas dah cari phone,ingatkan nak beli barang sekolah ke,beli baju ke dekat jusco maluri,tapi kaki dah lenguh+penat,singgah jelah dekat TS iaitu TandaS ye kawan-kawan,aku shopping dekat tandas,jangan pelik pulak erk.Haha.Takdelah,Gurau je,Times Square la.

Lepas tu taktahu nak beli apa,pergilah tengok wayang.Ingatkan*banyaklah kau punya ingatkan kan*nak tengok cerita Songlap yang meletops,yang ada Shaheizy Sam tue.Tapi tak dapat pulak den tengok nyo.Disobabkan den bawah umur,Muahaha.Ala,bukan ada aksi yang terok-terok pon,tue pon tak boleh tengokkah.

Lepas tu,*banyaknya lepas tu*lepas tu,tengoklah cerita yang boleh dikategorikan kanak-kanak lah jugak.Akukan macam kanak-kanak sikit.Muahaha.Cerita Alvin and the Chipmunks.Heyhey,Nak bisik sikit boleh,aku nie first time tengok wayang tau,korang jangan bagitahu sesiapa erk.Ok aku memang ketinggalan zaman.Orang dah maju kehadapan,aku yang terhegeh-hegeh dekat belakang macam siput sedut versi manusia.

Then,pilih seat.Cerita tue pukul 6 petang,kitaorang beli tiket dalam pukul 545 cenggitulah,Apalagi ponat den berlori-lori err,i mean berlari-lari naik eskelator,naik lif tak boleh,lembab sangat.Lepas tu masuk lah wayang,seram sejuk aku nak masuk tau dak,macam nak masuk rumah hantu.first time lah katakan,jangan kutuk aku tau.

Lepas dah masuk,bermulah asmaraku bersama cerita Alvin and The Chipmunks 3.Ramai gak budak-budak dewasa ngopenya,ingatkan budak-budak je yang tengok,abang-abang,kakak-kakak budak pon tengok sekali.Muahaha.Cerita tu agak best bagi aku yang keanak-anakkan nie,bagi korang aku tak tahulah.



Alvin nie nakalnya,memang aku je yang tahu,sebab aku dah tengok,korang tak tahu.Muahaha.Rasa macam nak pelempang laju laju lagi laju dari horse power.Kesian dengan Dave.Tapi senakal-nakal Alvin and The Chipmunks nie diaorang comey sesanat.geram tahu.Lagi-lagi yang montel tue.Apa nama dia,Lethor,aku pun tak ingat.Susah sangat nama tue.

                                                geramnya aku dengan yang montel tue.

Ada lah gak part-part yang kelakar.Yang membuatkan aku gelak.Tapikan ada sorang mamat nie gelak punyalah tak cover,part yang tak kelakar pon dia gelak jugak,aku pun tergelak jugak tengok dia gelak,eh bukan tengok,dengar.dahlah duduk kaki atas kerusi depan dia.Korang faham tak?Buat-buat faham jelah.Ok aku dah mula mengutuk orang.STOP ATIQAH.

Kalau nak bagi bintang tu aku tak reti sangat.Kira bintang nie aku bagi berdasarkan apa yang aku tengok dari cerita nie.Bintang korang aku tak tahu.Nie bintang aku.Aku bagi dalam 2.5/5 .

Sori,gambar takde sepanjang entri ini,just gambar Alvin and The Chipmunks je.Takde masa nak tangkap gambar.Aku malu sebenarnya nak tangkap gambar di khalayak ramai.

Kalau dah baca tolong