Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Dalam Mimpi Sahaja ! Uwaaa .
Thursday, November 24, 2011 with 0 comment





Assalamualaikum ! Annyeonghaseyo ! Huwwaaa . Hari nie Konsert 2PM . Nak menangis coz tak dapat pergi . Teringin sangat nak pergi tapi tak kesampaian . Takpelah , lain kali jelah . Kalau aku ada duit dah lama aku tempah tiket tu sebelum announcement yang 2PM akan datang . Eh ? Ada ke ? . Huaaa . My Bias I Miss you lor . Bila nak datang rumah , Dah lama tak datang rumah kitewww . Yela , mana taknya , You all sebok sangat dekat Korea tu haa . Sampai tak sempat nak datang rumah kitewww .

Bila you all dah habis buat konsert , datanglah rumah kiteww . boleh bual panjang , tapi tak faham apa yang you all cakapkan . Haha . Nanti kiteww jemput kengkawan kiteww . Buat konsert tu elok-elok erk . Jangan bila nak menari terpeleot pulak . Wadoo , malu sudah . Hahah . Kiteww tak dapat beli tiket coz dah habes . takpe nanti kiteww datang dengan helikopter . Time you all tengah buat persembahan kiteww datang dekat tengah-tengah stadium macam nie ok .


                                                                  Tapi dekat stadium lor .

Time tu you all pasti terkejut punyalah . Haha . Okay . Aku dah berangan . Semua tu hanya akan berlaku dalam mimpi sahaja . Tidak akan terjadi selama-lamanya . Hoho . Tapi nak wish jugak supaya My Buas , Err
I mean MY BIAS buat yang terHOTTEST untuk rakyat Malaysia yang datang untuk Konsert you all ok .

Akhir kata , Kiteww memaang sedih . Huwwaaa . T_T

I am a K-pop Lovers