Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Contest Teka Teki Fana
Sunday, November 6, 2011 with 0 comment


Assalamualaikum ! Annyeonghaseyo ! peace :) Hari nie nak join satu contest oleh FANA . ~wee. First Time tau nak join contest macam nie.. Selalunya join segmen je. ~hee. Tanpa membuang masa membaca entri yang mengarut nie.haha.Ok kita tengok dulu banner die :)


Lawa kan ? Biru biru putih gitu. hehe.Sesiapa yang nak join bolehlah klik SINI join ramai ramai

Syarat syarat penyertaan :)
1. Mesti ada blog.kalau tidak,macam mana nak masuk contest ni.Terhad kepada 10orang sahaja.
2. Jawab semua teka-teki yang diberikan.Listkan jawapannya.
3. Hantarkan korang punya jawapan kat sini ye.PM fana taw.
4. Kesemua jawapan yang betul sahaja akan jadi pemenang.
5. Tarikh tutup penyertaan pada 10/11/2011. 

Hadiah pon best best jugak tau :)

1. Fana akan review blog korang kat blog Fana.Sedikit sebanyak akan naikkan jumlah follower korang.
2. Header made by Fana.Doodle pada header by Sweety Doodle.
3. Fana akan follow blog dia.Kalau ramai join Fana akan tambah hadiah.kui3

Time to answer the questions :)

Soalan dan Jawapan

Kenapa biri-biri putih lebih banyak makan daripada biri-biri hitam?
Sebab biri biri putih paling banyak di dunia :)

Bulan berapakah perempuan paling banyak kurang bercakap?
Bulan Februari // hari paling sikit // ~wee

Apa beza disini dan disana?
DISINI belakang dia ada huruf 'i' , DISANA belakang dia ada huruf 'a' ~tehee

Barang apa yang lebih berguna apabila pecah?
Telur ayam ~woo
Buka baju,pakai bedak powder,terjun kolam mandi..apa dia?
Pisang goreng ~hee
Kuih apa yang kita xmakan pada bahagian tengah?
Donut ~yaa
7 nama.2muka...apa dia?
7nama // isnin hingga ahad // 2muka // pagi dan malam // ~yoo

Kotak apa yang berdosa?
// KO TAK // sembahyang ~yupp

Dia manusia,tetapi tidak makan,tidak tidur dan tidak mati.Siapa dia?
Raja // dia beradu , santap , mangkat //
Kenapa penggali kubur gali kubur tidak pakai selipar?
Kalau dia pakai selipar macam mana dia nak gali kubur , dia pakai cangkul laa ~ hee

Harap haraplah dapat menang erk .. hee
Assalamualaikum ! Annyeonghaseyo ! peace :)