Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Edit Blog Again
Monday, November 21, 2011 with 1 comment




Assalamualaikum ! Annyeonghaseyo ! Apa khabar ? Sorry sebab private blog nie . Sebab nak edit lor . Haha . Banyak jugaklah perubahan yang berlaku dekat blog kesayangan nie . Kalau korang sentuh link mesti link tu akan membesar dan ada underline bawah link tu . contoh link nie Ieqah . Wah bangganya . Sebab aku tambah code . Main tarok je code tu . Haha . Tak sangka menjadi pulak . Kalau tak menjadi pon aku takkan berputus asa Ok . Sebab nak lawakan blog nie . BANGGA

Now aku pon reti nak letak link dekat dalam gambar . Faham tak ? Macam nie , kalau kita tekan gambar tu akan pergi ke page tersebut . Haha . Tu pon nak cerita . Biarlah . Ada aku kesah . This my blog ok . Favicon pon letak jugak . Gambar ceri lagi tau . Haha . Background sidebar pon berubah . Dashed gitu . Shoutbox pon dah ada smileys yang omei omei . Blockqoute pon berubah jugak . Mula-mula tengok solid je . Bila sentuh dia akan bertukar jadi dashed . Tu je kot yang berubah . Tak banyak pon yang berubah tapi mengambil masa yang lama . Aku edit blog nie dari pukul 11 pagi . Lama gila . Setakat nie edit sampai sini je .
Tak boleh kalau tak edit blog . Mesti tangan nie menggatal sentuh keypad nak edit blog . Haha . Eh , lupa pulak . Cursor saya pon dah berubah .Haha

Aku edit blog nie semua atas bantuan tutorial :



Terima kasih banyak-banyak walaupun ada yang tak menjadi . Tapi kebanyakan menjadi . Malam nie bola sepak . MALAYSIA vs INDONESIA . Aja Aja Hwaiting MALAYSIA . Kalahkan Indonesia . Chaiyok-Chaiyok !



Haha