Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

Segmen Blog : Kami Kpoppers !
Monday, October 31, 2011 with 3 comment


Assalamualaikum..apa khabar ? sehat ke ? hari nie nak join Segmen Blog : Kami Kpoppers ! oleh cik NANA JOHARI ..Sebelum cerita kita tengok dulu banner segmen nie


lawa jugak haha.. ok.. sesiapa yang nak join boleh tekan link kat atas tu.. sesiapa yang join nie bolehlah naikkan traffik korang and tambahkan follower.. macam aku nie.. follower tak sampai 40 orang pon. sadis betul kan..

ok.. 1 2 3 jom kita mula.. hahah.. first time aku minat kpop nie disebabkan kakak aku yang memperkenalkan..first dia kenalkan super junior and then dia kenalkan 2 pm lepas tu  b2st dan lain lain.. aku dah tak minat super junior sangat.. sekarang aku minat 2pm dan b2st.. teen top dan b1A4 pon aku minat..hahah

Ahli kumpulan 2 pm aku paling minat... jeng jeng




 nie la ahli group 2pm yang aku minat tu TAECYEON..serius hensem aku cakap kat korang.. hahah aku sama macam aina minat kat dia..first time aku tengok dia macam apa je..hahah..last last aku pulak yang minat gila gila ( gila ke ? ) aku pon peminat b2st dengan teen top..kalau group yang lain tu pon aku minat jugak tapi tak sampai tahap fanatik lagi..hahah

ok..setakat ni je kot entri pasal k-pop aku nie..hahah

p/s : harap korang suka :) peace