Want You Back <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5591467749785303176\x26blogName\x3dAtiqahZulina\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://haqitaroon.blogspot.com/\x26vt\x3d-3421116454965471367', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Arigato

Assalamualaikum. You can called me Atiqah. Still 15 y.o but this 25 June gonna be 16 y.o. I'm not perfect but please respect me. Everyone makes mistake. Kpoppers. Like to drawing but always ugly. Lol. -,- Be friendly with me. Don't scared of me. I'm not eat people. #alwaysbrokenenglish


Chatbox



Social Network

Keep in touch with me HERE {Twitter}{Facebook}


Credit Section

Layout by Farhan and the banner by devianart also from Wehearit. Navigation by Wana

jatuh :)
Friday, September 16, 2011 with 0 comment


Assalamualaikum :) sapa tak jawab dosa.Apa kabar?di sini sihat je.dah lama saya tak update.hmm.biasalah rasa malas tu tetap ada pada diri seseorang itu.lumrah hidup.


kalau baca tajuk entri hari nie mesti semua dah tahu pasal apa kan?rasa kelakar pon ada.rasa kesian pon ada.yela sapa yang tak kesian bila tengok orang itu jatuh dan sapa yang tak rasa kelakar bila orang tu jatuh.siapa yang tak pernah jatuh,semua pernahkan?sesiapa yang tak pernah jatuh dalam seumur hidup dia memang mustahillah.takkanlah masa baby pon kau tak pernah jatuh.mestilah pernah.


Cerita ini bermula dengan..
aku dan sekeluarga pergilah rumah sedara dekat hulu langat sebab nak jenguk saudara dari johor dataang k.l.abah bawak lemang sebagai buah tangan.lepas huhahuha..kitaorang nak balik.salam salam semua.naik kereta.tiba-tiba nampak pasar malam pulak.singgahlah kejap.nak beli barang.


Adalah beli makanan buat makan.lepas da beli makanan semua,nak balik,aku dengan kakak aku lalulah dekat satu lorong tu.kakak aku lalu kat depan sekali.kitorang tersalah masuk lorong.ingatkan dah betul dah.tiba-tiba kakak aku jatuh masuk dalam longkang yang ada rumput rumput dalam tu.


Aduyai sakitnya.nak buat macam mana dah takdir kakak aku nak jatuh.selipar die pulak hilang dalam longkang tu.kurang asam betullah longkang tu.nasib baiklah ada selipar spare dalam kereta.
kesian betullah.dahlah merasmikan longkang tu siap bagi hadiah perasmian lagi.(selipar).


p/s:berhati hatilah ketika melangkah  longkang ya..